Поисковый портал КОМПАСС » Новости украинских компаний » Новости КОМПАСС Украина » Головна новина » 2021 » Серпень » 16 » KOMPASS.COM: повна локалізація контенту українською мовою відбулася!

Размещение новостей компаний

KOMPASS.COM: повна локалізація контенту українською мовою відбулася!

До 30-річчя незалежності України французька компанія Kompass International SA (власник Міжнародної інформаційної системи KOMPASS) зробила українцям подарунок: на глобальному пошуковому порталі www.kompass.com виконана повна локалізація всього контента українською мовою!

"Ми раді включити українську мову в нашу багатонаціональну сім'ю з 28 мов, - відзначив Головний виконавчий директор Kompass International SA Патрік Куп'є. - Сподіваємося, локалізація глобального порталу www.kompass.com дозволить всім українцям ще зручніше і з максимальною вигодою користуватися нашою B2B пошуковою системою. Україна має неймовірний потенціал, унікальні можливості та блискучу креативність во всьому. Ми раді зробити такий подарунок українцям напередодні 30-річчя незалежності".

Тепер на порталі www.kompass.com українською мовою доступні всі сервіси міжнародної інформаційної системи, класифікатор товарів і послуг, а також вся інформація про українські компанії, що представляють України в глобальній базі даних 70 країн.



Про систему KOMPASS

Міжнародна інформаційна система KOMPASS була створена в 1944 році в Швейцарії з метою формування глобальної бази даних виробників, дистриб'юторів, провайдерів послуг, експортерів і імпортерів у всьому світі, а також для гармонізованого представлення їх товарів і послуг.

За допомогою системи KOMPASS мільйони продавців і покупців у всьому світі встановлюють прямі зв'язки один з одним, без посередників виходять на зовнішні ринки інших країн і просувають корпоративний імідж і онлайн-репутацію як на власному національному ринку, так і за кордоном.

На даний час на глобальному пошуковому порталі www.kompass.com на 28 мовах розміщена інформація і онлайн-презентації 53 мільйонів компаній з 70 країн світу. Україна представлена 580 000 компаній, що є гідними представниками та флагманами української економіки.
Служба новостей компании КОМПАСС Украина | Прочитано: 11800 |
Сайт управляється системою uCoz