Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2022 » Лютий » 22 » Лабораторна медицина України – 2022

Розміщення новин компаній

Лабораторна медицина України – 2022

Лабораторна медицина України – 2022

Запрошуємо!

12–14 квітня 2022 року у виставковому центрі АККО Інтернешнл (Київ Шулявська) відбудуться дві масштабні офлайн-події у сфері лабораторної діагностики — ІІІ Міжнародний конгрес з Лабораторної медицини та Міжнародна виставка комплексного забезпечення медичних лабораторій, де зустрінуться ТОП-менеджери приватних та державних установ, власники та керуючі приватних клінік, лабораторій; представники державних, контролюючих служб; спеціалісти, серед яких завідувачі КДЛ, лаборанти, інфекціоністи, вірусологи, трансфузіологи, біохіміки, імунологи та інші.

Мета заходів – привернути увагу до проблем та подальшого розвитку лабораторної медицини в Україні, тим самим вплинути на зростання якості послуг та створити сприятливі, конкурентні умови для ринку лабораторної діагностики в Україні.

Конгрес підвищить професійний рівень та компетенцію спеціалістів лабораторної діагностики, а виставка забезпечить медичні заклади та лабораторії необхідним лабораторним обладнанням, меблями, витратними матеріалами та іншим інвентарем.

Організатори: НУОЗ України ім. П. Л. Шупика, Національна академія медичних наук України, Група компаній LMT.

Місце проведення – виставковий центр АККО Інтернешнл. Адреса проведення: Україна, м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б, парк імені О. С. Пушкіна, станція метро «Шулявська».

Вхід безкоштовний, обов'язково потрібно зареєструватися.

 

III Міжнародний конгрес з лабораторної медицини

Унікальний інтегрований проєкт, що поєднує науково-практичну програму та спеціалізовану експозицію комплексних рішень для медичних лабораторій.

Конгрес з Лабораторної медицини – це можливість почути про новинки обладнання, побачити, протестувати та ознайомитися з особливостями їх практичного застосування, побудувати довгострокові ділові відносини між виробниками, постачальниками лабораторного обладнання та фахівцями в галузі лабораторних досліджень, підвищити кваліфікацію, а також обмінятися досвідом із іноземними колегами, експертами галузі.

Під час науково-практичної програми всі три дні проходитимуть професійні школи, конференції, семінари, круглі столи, майстер-класи, присвячені фундаментальним та прикладним дослідженням, а також питанням розвитку лабораторної медицини.

Тематичні напрями Конгресу:

  • Лабораторна діагностика
  • Цитоморфологія
  • Клінічна імунологія
  • Лабораторна генетика
  • Мікробіологія та вірусологія

 

Конгрес внесений до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2022 році», затверджений НАМН та МОЗ України. Учасники науково-практичних заходів Конгресу отримають сертифікати підвищення кваліфікації, які надають бали за критеріями нарахування балів безперервного професійного розвитку (БПР, 10 балів).

Міжнародна виставка комплексного забезпечення медичних лабораторій

З 12 по 14 квітня 2022 року у виставковому центрі АККО Інтернешнл (Київ Шулявська), на стендах компаній-учасників виставки будуть представлені новинки лабораторного обладнання, комплексні рішення для обладнання медичних лабораторій, мобільні лабораторії, мікроскопи, аналізатори, лабораторні меблі та посуд, інструментарій та витратні матеріали, реагенти, індикатори, тест-системи та реактиви, засоби індивідуального захисту, спецодяг та багато іншого.

Тематичні напрями Виставки:

  • Лабораторне обладнання
  • Техніка та прилади для медичних лабораторій, допоміжне лабораторне обладнання
  • Лабораторні меблі, посуд
  • Хімічні реактиви, витратні матеріали та тест-системи
  • Інформаційні технології, програмне забезпечення
  • Автоматизація медичних лабораторій
  • Стандартизація та сертифікація, підвищення кваліфікації персоналу медичних лабораторій
  • Спецодяг, засоби індивідуального захисту
  • Дезінфікуючі засоби та стерилізація
  • Оснащення мобільних лабораторій

 

Серед експонентів – вітчизняні та світові виробники, постачальники обладнання, витратних матеріалів та технологічних рішень для медичних лабораторій.

На Виставці презентували своє обладнання, товари та послуги: Вектор-Бест-Україна, BCM Україна, Mir Biotech, Альбамед, Альфа Лаб Сервіс, АСКМ Груп, Бест Діагностік, БІО ТЕСТ МЕД, Біо-Роше, БМСервіс, ВЕГА МЕДІКА, Глобал Біомаркетинг Груп, Групотест, ДІАЛАБСЕРВІС, Діалог Діагностікс, ДНК-Технологія Україна, Еквітестлаб, Медична компанія Емпіріка, Ерба Діагностикс Україна, Інтекс-Мед, Інтермедика, Міжнародна школа технічного законодавства та управління якістю (ISTL), Ксельмед-Україна, Лабвіта, Лабікс, Лабінновація, Лабораторія Гранум, Лабораторія Комплексних Рішень, Лабсвіт, Лада-Мед, Лайтджин, Ледум, Медігран, Корпорація МІРС, МК Квертімед-Україна, Окіра, ОМБ, Провіденс Медіка, Реагент, РедМед, Скай Медіка, Спектролаб, Східно-Українська Торгівельна Компанія, ТерраЛаб Ай Ті, Терра-Мед, УКР Діагностика, Укроргсинтез, Філісіт-Діагностика, ХЕМА, Хімек, Централмед, ШимЮкрейн та інші.

 

Список учасників 2022 – формується актуальна інформація на сайті.

Участь із стендом забезпечить компаніям прямий контакт із цільовою аудиторією – це ефективний маркетинговий інструмент для розвитку бізнесу, підвищення впізнаваності бренду, розширення бази ділових контактів, виведення новинок на ринок, проведення досліджень попиту на товар чи послугу, а також хороший інструмент для подальшого планування розвитку компанії .

Заявки на участь вже приймаються, звертайтесь за контактами, наведеними нижче.

Вхід вільний, реєструйтесь сьогодні!

Щорічно заходи відвідують фахівці з усієї України та країн ближнього зарубіжжя.

За попередніми даними, у 2022 році очікується понад 5000 керівників та директорів приватних та державних клінік та лабораторій, завідувачів КДЛ, лаборантів, провідних фахівців з якості медичних лабораторій, бактеріологів, алергологів, біохіміків, токсикологів, генетиків, імунологів, гематологів, трансфузіологів, мікробіологів, вірусологів, метрологів, епідеміологів, цитологів та багатьох інших фахівців, діяльність яких пов'язана з лабораторною медициною.

Побачили себе чи ваша діяльність також пов'язана з лабораторною медициною?

Реєструйтеся та поділіться посиланням з колегами!

Пройти онлайн реєстрацію можна за посиланням: http://medforum.in.ua/zakazat-priglasitelnyj-medlab/ (безкоштовно, всього за 1 хвилину ви отримаєте свій електронний квиток на заходи).

Коли на сайті з'явиться Науково-практична програма Конгресу – організатори повідомлять про це всіх зареєстрованих відвідувачів. Реєструйтеся та стежте за новинами!

Дізнайтесь більше про сучасні досягнення лабораторної індустрії!

До зустрічі 12-14 квітня 2022 року у виставковому центрі АККО Інтернешнл, за адресою: Україна, м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б, парк імені О. С. Пушкіна, поряд зі станцією метро «Шулявська».

З питань відвідування та участі звертайтесь до організаторів:

+38 (044) 344-35-80

+38 (067) 526-49-54

+38 (063) 226-59-48

+38 (050) 257-34-82

press[@]medforum.in.ua

www.facebook.com/MedLabEventsUa

http://medforum.in.ua/MedLab/

_________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1169 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz