Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2019 » Червень » 14 » LOZOVA MACHINERY «дали бій» в Лінкольнширі

Розміщення новин компаній

LOZOVA MACHINERY «дали бій» в Лінкольнширі

ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ гідно представили Україну на виставці Cereals (графство Лінкольншир, 12-14 червня) у Великобританії.

Єдиний на виставці український виробник грунтообробної техніки, LOZOVA MACHINERY нарівні з провідними світовими брендами, продемонстрував високу ефективність і продуктивність в реальних польових умовах.
Незважаючи на важкі погодні умови та тривалі дощі, дискові борони ДУКАТ зробили якісну поверхневу обробку грунту.
Додатковим тестом для агрегатів стала важкий глинистий перезволоженний грунт з великою кількістю органічної маси. Завдяки подвійним П-образним каткам машини легко пройшли по важкопрохідному грунту.

Місцеві фермери та експерти галузі проявили зацікавленість українською компанією і відзначили високу продуктивність лінійки ДУКАТ.

Великобританія один з найбільш вимогливих ринків. Прагнучи зберегти урожай і підвищити прибуток, місцеві аграрії вибирають найбільш вигідні рішення для свого бізнесу. LOZOVA MACHINERY підтвердили відповідність даним вимогам і отримали репутацію виробника надійної техніки.

Нагадаємо, у ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН вже є успішний досвід спільної роботи з однією із провідних британських компаній «Larrington Trailers». У 2017 році український бренд випустив перші універсальні трейлери англійської лінійки – ALBION - 26.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 447 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz