Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Авто і транспорт » 2022 » Лютий » 24 » МАУ тимчасово призупиняє перевезення пасажирів

Розміщення новин компаній

МАУ тимчасово призупиняє перевезення пасажирів

Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” повідомляє про призупинення виконання регулярних та чартерних рейсів з/до території України у зв’язку із закриттям повітряного простору України для цивільних користувачів повітряного простору до 23:59 24 лютого 2022 року за київським часом.

Авіакомпанія МАУ підтримує і буде підтримувати зв'язок з МЗС України, Міністерством інфраструктури України. Усі пасажири МАУ та громадяни України, які опинилися за кордоном і повинні повернутися в Україну, мають зареєструватись на державному сайті Державної Реєстрації Українських Громадян https://friend.mfa.gov.ua/#/ . Зареєстрованим громадянам буде надано інформацію про рейси до вказаних пунктів та до пунктів прибуття в Україну.

Уся актуальна інформація щодо подальшого статусу виконання рейсів буде розміщуватись на офіційному сайті МАУ (www.flyuia.com). Пасажирів скасованих рейсів буде проінформовано електронною поштою чи телефоном, які вказані в бронюванні. Прохання до пасажирів - перевірити наявність у авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» актуальної контактної інформації - електронної пошти, номера індивідуального мобільного телефона.

Наступна інформація щодо плану виконання рейсів буде надана 24 лютого 2022 року о 22:00 за київським часом.

Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” інформує про пролонгацію призупинення виконання усіх чартерних та регулярних рейсів з/до території України, запланованих на 25 лютого 2022 року, задля мінімізації будь-яких ризиків для безпеки пасажирів. Як повідомлялося раніше, відповідне рішення будо прийняте 24 лютого у зв’язку із закриттям повітряного простору України для цивільних користувачів повітряного простору. 

Авіакомпанія МАУ наголошує, що підтримує і підтримуватиме зв'язок з МЗС України, Міністерством інфраструктури України, іншими уповноваженими органами державної влади.

Відповідно, ВАЖЛИВО ЗНАТИ - усі пасажири МАУ та громадяни України, які опинилися за кордоном і повинні повернутися в Україну, мають зареєструватись на державному сайті Державної Реєстрації Українських Громадян https://friend.mfa.gov.ua/#/ . Зареєстрованим громадянам буде надано інформацію про рейси до вказаних пунктів та до пунктів прибуття в Україну.

________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1364 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz