Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2022 » Лютий » 15 » Міжнародна виставка «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

Розміщення новин компаній

Міжнародна виставка «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

Міжнародна виставка «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ» 21  по 22 вересня 2022 року

Цей захід є єдиним в Україні майданчиком для ефективної взаємодії професіоналів науки, виробництва і бізнесу олійно жирового ринку.

          Представники бізнесу зі всієї України зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проекти та шляхи розвитку  олійно жирової галузі. У Бізнес-Форумі є можливість кожному учаснику виставки виступити з презентацією, доповіддю, семінаром.

      Цільова аудиторія: фахівці підприємств олійно-жирової галузі та суміжних галузей харчової промисловості, торгові компанії, співробітники навчальних інститутів харчових напрямків, постачальники харчових інгредієнтів, барвників і добавок, виробники обладнання та упаковки для масложирової галузі, органи стандартизації та метрології.

     Бізнес-Форум «Олійно жировий комплекс України» «Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні та в світі».

Організатор : Асоціація Укроліяпром

ДЕГУСТАЦІЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ:

«Рослинні олії – надійний шлях до здорового життя» (соняшникова, ріпакова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова).  Організатор Інститут олійних культур НААН (співорганізатор виставки).

Урочиста церемонія нагорождення переможців конкурсу:

«ТОП-10 інноваційних  компаній в олійно жировій галузі 2022»

Очікується близько 400 учасників! Запрошуємо всіх учасників ринку долучитися до участі у виставці та бізнес-форумі та сформувати спільне бачення розвитку олійно жирової галузі України!

Контакти:

Тел. 044 593 19 01

Моб. 068 991 55 70    

info@agroinkom.com.ua

//https://oil.agroinkom.com.ua/uk/

_______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 883 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz