Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2019 » Липень » 10 » Нові партнери на Африканському континенті

Розміщення новин компаній

Нові партнери на Африканському континенті

ПрАТ «АвтоКрАЗ» відвідала делегація однієї африканських компаній. Мета візиту - ознайомлення з вантажівками важкого класу, що здатні працювати в складних умовах африканського бездоріжжя.

Гості високо оцінили різноманітність представлених моделей, а також можливість технічної уніфікації автопарку, що значно спрощує замовнику обслуговування техніки. Після ретельного огляду зразків автомобілів, вивчення можливостей тренінг-центру, під враженням демонстрації всюдихідних можливостей КрАЗів на полігоні, зарубіжні гості додали своїй зацікавленості конкретних обрисів. В першу чергу, з метою закупівлі буде розглянуто моделі техніки КрАЗ, які успішно зарекомендували себе в багатьох країнах Африки. Це - повнопривідні тривісні моделі сідельних тягачів КрАЗ-6446, КрАЗ-6443, цистерни для транспортування води та палива на базі всюдихідного шасі КрАЗ-63221, рефрижераторні фургони і самоскиди. Зусиллями технічної команди автозаводу будуть сформовані унікальні специфікації обраних моделей, що задовольняють запити саме конкретного замовника.

Можливість прямого контакту з виробником - очевидна перевага для споживачів при виборі великовантажної техніки КрАЗ для свого бізнесу.

Підводячи підсумок прийому делегації, можна з упевненістю заявити про закладений фундамент довгострокового співробітництва з новим міцним партнером «АвтоКрАЗу».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 425 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz