Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Березень » 5 » Представник Росії по справі Ощадбанку проти РФ відмовився співпрацювати з країною-агресором

Розміщення новин компаній

Представник Росії по справі Ощадбанку проти РФ відмовився співпрацювати з країною-агресором

Міжнародна юридична компанії Foley Hoag, яка представляла Російську Федерацію в арбітражній справі, ініційованій Ощадбанком, відмовилась надалі співпрацювати з РФ. Відмова стосується не лише цієї справи, але й інших судових розглядів, у яких компанія виступала представником Росії.

Таке рішення зумовлено неспровокованим, безпідставним та незаконним актом агресії Росії та вторгненням на суверенну територію України.

Ощадбанк вітає цей крок. Подібні рішення зараз приймають багато компаній, відмовляючись від співпраці з країною-агресором. Це викликано обуренням світової спільноти жахливою протиправною агресією Росії стосовно України та її народу.

Нагадуємо, що у 2018 році Арбітражний трибунал Парижа ухвалив рішення про відшкодування Російською Федерацією на користь Ощадбанку близько 1,4 мільярда доларів США за збитки, нанесені банку внаслідок окупації Криму. В березні 2021 року Апеляційний суд Парижа скасував це рішення. Проте в жовтні того ж року Ощадбанк оскаржив цю ухвалу в Касаційному суді Франції.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 13171 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz