Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2021 » Грудень » 15 » За підсумками року дискові борони DUCAT стали найпопулярнішими на канадському ринку

Розміщення новин компаній

За підсумками року дискові борони DUCAT стали найпопулярнішими на канадському ринку

Для LOZOVA MACHINERY успішно завершився агросезон у Канаді: продаж дискових борін DUCAT зріс на 53, а найактивнішою за продажами провінцією залишається Онтаріо.

У 2021 році компанія взяла участь у виставці Expo-Champs недалеко від Монреаля (це перша виставка на території Канади з часів локдауну в березні 2020 року). За результатами виставки український бренд ще ширше відкрив себе для франкомовної Канади, провінції Квебек.

Проаналізувавши відгуки місцевих фермерів, які успішно користуються дисковими боронами LOZOVA MACHINERY, виділимо ТОП-10 основних причин, чому вони такі популярні в Канаді.

1. Висока швидкість роботи та продуктивність.
Максимальна робоча швидкість становить 17 км/год. Продуктивність залежить від ширини захвату – від 3 до 20 га/год.

2. Економія часу та палива.
Ресорна 3D-стійка забезпечує зниження тягового опору обладнання, за допомогою чого знижується витрата палива більш ніж на 20 і становить 4,5-5,5 л/га.

3. Легко долає велику кількість пожнивних залишків.

4. Міцність та простота конструкції.

5. Не потребує технічного обслуговування.
Відмінна особливість лінійки DUCAT (як і всієї техніки LOZOVA MACHINERY) – принцип «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ», техніка за весь життєвий цикл не потребує змащування та інших видів стандартного технічного обслуговування.

6. Ефективно працює на всіх типах ґрунту: кам'янистому, глинистому, в'язкому, пересушеному і т.п.

7. Точно витримує потрібну глибину.
Борони забезпечують інтенсивне перемішування ґрунту та рослинної маси на глибину від 3 до 14 см.

8. Робочі органи не забиваються та мають високий ресурс роботи.
Диски преміумкласу діаметром 566 мм самоочищаються, виконані з високоякісної боровмісної сталі із загартуванням і працюють у два рази довше, ніж аналогічні диски.

9. Повний супровід та своєчасна сервісна підтримка.

10. Вартість нижча за світові аналоги.

У 2021 році LOZOVA MACHINERY приділяли особливу увагу розвитку сервісних служб, збільшенню їх інженерно-технічного потенціалу, підвищенню їх оперативності та функціональності як в Україні, так і в сервісних службах зарубіжних представників компанії. І це неодноразово зазначали аграрії.

У 2022 році LOZOVA MACHINERY планує активно просувати зубові та шлейф-борони на північноамериканський ринок, оскільки дана техніка необхідна в канадському землеробстві.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1049 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz