Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нафта, газ, енергетика » 2022 » Січень » 18 » 1 млн грн від ДТЕК Енерго в безпеку на дорогах Енергодара. Компанія спільно з міською владою освітлює пішохідні переходи

Розміщення новин компаній

1 млн грн від ДТЕК Енерго в безпеку на дорогах Енергодара. Компанія спільно з міською владою освітлює пішохідні переходи

В столиці енергетики стане світліше й безпечніше на дорогах. В Енергодарі розпочато вдосконалення вулично-дорожньої мережі міста, а саме – встановлюється додаткове освітлення на пішохідних переходах та небезпечних ділянках дороги. На це ДТЕК спрямував 1 млн грн.

ДТЕК - надійний партнер громади й відповідальний бізнес. Тому компанія вирішила сприяти розв’язанню питання з додатковим освітленням, що наразі так гостро стоїть в Енергодарі. Планується, що в найближчі місяці завдяки фінансуванню ДТЕК Енерго в місті встановлять 34 потужні вуличні ліхтарі. Це дозволить посилити освітлення на 17 локаціях. Місця розташування ліхтарів попередньо узгодили із правоохоронцями, надавши пріоритет найбільш небезпечним та погано освітленим пішохідним переходам. Додаткове освітлення сприятиме поліпшенню оглядовості для водіїв та підвищенню безпеки пішоходів.

Перший такий ліхтар комунальники вже змонтували на вул. Курчатова. Саме тут останнім часом трапляється чимала кількість ДТП за участю пішоходів. Лише в 2021 році на цьому місці таких трапилося 7. За словами правоохоронців, 70% дорожньо-транспортних подій відбувається саме через недостатнє освітлення. В Енергодарі близько 90 пішохідних переходів. Більшість з них – нерегульовані. При недостатньому освітленні вулиці людей часто не видно на дорозі. На жаль, це підвищує небезпеку для пішоходів, тому що водії не можуть вчасно загальмувати.
Від інших вуличних ліхтарів ці відрізняються ефективнішим кутом освітлення – 30*120 градусів. За словами експертів, завдяки цьому промінь від лампи збирається в одну смугу, фокусується на конкретному пішохідному переході, збільшуючи видимість на ньому.

«ДТЕК поділяє цінності суспільства. А життя та здоров’я людей – це найбільша цінність та пріоритет для нас. Тому у рамках спільних ініціатив із місцевою владою ми посилюємо заходи безпеки на дорогах міста. Енергодар повинен бути комфортним, але найголовніше - безпечним для проживання. І наша допомога – вклад у реалізацію цієї мети», - коментує в.о. директора ДТЕК Запорізька ТЕС Максим Шевцов.

«Ініціатива ДТЕК щодо участі в проєкті покращення вуличного освітлення, зокрема, пішохідних переходів – це гарний приклад партнерської взаємодії між органами місцевого самоврядування та містоутворюючими підприємствами. Адже Енергодар – наш спільний дім, ми всі зацікавлені в розвитку та благоустрої міста, в безпеці його мешканців.
Я вдячний Компанії за готовність брати участь в різних соціальних проєктах та втілювати їх у життя. Впевнений, що наше партнерство й надалі буде тривалим та ефективним», - коментує міський голова Дмитро Орлов.

Денис Медведь, керівник патрульної поліції Енергодара: «Я усіма руками «за» таке партнерство, якщо в результаті ми отримаємо відчутний для міста результат. А що для нас найголовніше? Щоб кожен громадянин почувався і знаходився у безпеці. В тому числі – на дорогах».

Посилення освітлення на пішохідних переходах Енергодару за рахунок додаткових ліхтарів комунальники планують завершити до кінця березня поточного року.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 677 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz