Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2021 » Липень » 20 » Агрегати LOZOVA MACHINERY в Великої Британії

Розміщення новин компаній

Агрегати LOZOVA MACHINERY в Великої Британії

З 30 червня по 1 липня LOZOVA MACHINERY демонстрували свої серійні агрегати на полях Лінкольншира, виставці Cereals (одному з найважливіших заходів грунтообробних машин і техніки Великої Британії).

Участь в Cereals для LOZOVA MACHINERY стало вже традицією. Тут, поряд з кращими світовими зразками грунтообробної техніки, англійські фермери знайомляться і з українською технікою.

В цьому році компанія показала коротку дискову борону DUCAT, ротаційну борону DINAR і просапниї культиватор SANTIM. Саме ці агрегати зараз найбільш актуальні для ринку Великої Британії.

Крім виставок і днів поля, LOZOVA MACHINERY добре відомі місцевим фермерам, що вже більше трьох років на практиці використовують техніку українського бренду, знайомі з якістю обробки грунту і зручністю агрегатів.

Особливо фермерів залучає відмінна продуктивність знарядь і їх комфорт в застосуванні - фірмовий принцип «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ» вигідно виділяється серед безлічі грунтообробних агрегатів.

В цьому році агрегати LOZOVA MACHINERY представляв партнер і дистриб'ютор компанія LANDQUIP, відомий виробник обприскувачів.

Нагадаємо, що в 2020-21 роках продажу техніки LOZOVA MACHINERY до Великобританії виросли удвічі (порівняно з аналогічним періодом минулого року). Компанія продовжує розширювати портфель замовлень і збільшувати мережу дистриб'юторів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 463 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz