Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Грудень » 16 » Бонуси для оплати пального та інших товарів мережі АЗК WOG тепер в тарифах Київстар

Розміщення новин компаній

Бонуси для оплати пального та інших товарів мережі АЗК WOG тепер в тарифах Київстар

Завдяки акції Суперсила від WOG абоненти передплати та контракту Київстар можуть отримати бонуси від 1,50 грн до 3 грн за літр від кожної заправки до повного баку у мережі автозаправних комплексів АЗК WOG. Використати додаткові бонуси можна на купівлю пального, напоїв, їжі, аксесуарів для авто та інших товарів у мережі автозаправних комплексів WOG.

Абоненти Київстар на період проведення акції отримають можливість на необмежене накопичення бонусів у додатку WOG Pride при користуванні послугами АЗК WOG. Ці бонуси допоможуть їм заощадити на пальному, у WOG MARKET та WOG CAFE та інших послугах мережі.

Взяти участь в акції можуть абоненти, що перейдуть на нову лінійку тарифних планів ТВІЙ або ВАШ, які мають Суперсили – додаткові сервіси, котрі можна вибрати для доповнення основного пакета послуг у тарифі в залежності від потреб кожного абонента. Скористатись Суперсилою від WOG можна навіть у разі, якщо ви вже підключили собі іншу Суперсилу у вашому тарифі.

Обрати Суперсилу WOG можна в додатку Мій Київстар, зателефонувавши на короткий номер 500 або ввівши код *500*31#. Після її активації на номер абонента надійде SMS-повідомлення з персональним промокодом, який необхідно один раз активувати у застосунку WOG Pride. Промокод можна отримати з 15 грудня 2021 року по 15 лютого 2022 року, а скористатися ним можна до 1 березня 2022 року включно.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1095 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz