Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2022 » Лютий » 21 » CORUM GROUP УКЛАВ ПЕРШИЙ КОНТРАКТ НА ПОСТАВКУ ОБЛАДНАННЯ В ІНДІЮ

Розміщення новин компаній

CORUM GROUP УКЛАВ ПЕРШИЙ КОНТРАКТ НА ПОСТАВКУ ОБЛАДНАННЯ В ІНДІЮ

Corum Group (ДТЕК Енерго) виходить на ринок Індії. Компанія здійснить комплексну поставку механізованого забійного комплексу для Bharat Coking Coal Ltd, яка входить до складу найбільшої вугледобувної компанії у світі Coal India Ltd.

«Співраця з Coal India Ltd, річний видобуток якої становить понад 600 млн тонн, – один із найважливіших контрактів у рамках реалізації нашої Стратегії 2030. Ми здійснюємо цей контракт в рамках чотирьохсторонньої угоди з приватною компанією Indu Projects Ltd і державними підприємствами Singareni Collieries Company Ltd і Bharat Coking Coal Ltd, що говорить про важливість проекту для всієї галузі. Наш механізований комплекс допоможе вести результативний видобуток вугілля у складних гірничо-геологічних умовах. Наразі ефективність нашого обладнання та нашу експертизу оцінять ще в одній країні», - прокоментував Михайло Потапов, генеральний директор Corum Group.

Підписання контракту відбулося у Посольстві України в Індії, Нью-Делі. Постачання механізованого забійного комплексу до Індії включає як власні рішення Corum Group, так і інтегровані рішення інших компаній. До неї входять: 149 секцій кріплення ДТМ 20/43 виробництва «Корум ДрМЗ», конвеєрне обладнання (забійне, штрекове і стрічкове) - виробництво «Корум Світло шахтаря», очисний комбайн Eickhoff, насосні станції KAMAT і комплект електрообладнання.

«Компанія Bharat Coking Coal Ltd планує вести видобуток вугілля на шахті Moonidih не менше 9 років. Тому в першу чергу розглядалися пропозиції компаній, які матимуть гарантований ринок збуту продукції в найближче десятиліття. Corum Group, як один з бізнесів ДТЕК Енерго з власними шахтами, мав очевидну перевагу», — каже Андрій Міронов, керівник з розвитку проектів в Індії.

Механізований комплекс почне працювати у шахті вже на початку 2023 року. Завдяки новому обладнанню шахта зможе збільшити видобуток до 2,5 млн т вугілля на рік. Щоб навчити шахтарів правильно використовувати обладнання, Corum Group направить команду своїх спеціалістів в Індію на півроку.

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 922 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz