Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2019 » Липень » 4 » Експортний форум з байєрами свіжих яблук

Розміщення новин компаній

Експортний форум з байєрами свіжих яблук

Українська плодоовочева асоціація (УПОА) та проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» анонсують старт реєстрації учасників Експортного форуму, який відбудеться 14 серпня у м. Дніпро в рамках дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019».

За даними проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», експортні результати сезону-2018/19 для українських виробників яблук виявилися більш ніж вдалими: експорт подвоївся у порівнянні з результатами попереднього сезону, а за останні три сезони виріс практично в п’ять разів!

Що більш важливо, найбільш активний розвиток експорту демонструють не Білорусь або інші країни СНД, а ті ринки, вихід на які вимагає наявності яблук преміум-якості та доробки. До таких відносяться не лише країни з вже розвинутим ринком (Скандинавія, Великобританія, інші країни ЄС), але і ті, де конкуренція поки є не такою високою, а для нових постачальників є більше можливостей (Близький Схід, Південна та Південно-Східна Азія, Африка).

Саме на другу групу і орієнтується експортний форум, адже імпортери з цих країн відкривають доступ до ринків з щорічними об’ємами імпорту від 600 тис. тонн до 1 млн тонн кожний, тоді як весь рекордний за останній сезон експорт яблук з України склав близько 62 тис. тонн.

Станом на сьогодні свою участь у експортному форумі зі сторони закордонних байєрів підтвердили наступні компанії:

•JWM Joy Wing Mau Asia (Hong Kong) Ltd. – Гонконг;
•South America Fruits – Гонконг;
•Alquimia Fruits – Іспанія;
•Abuseedo Trading Establishment/Top Fresh S.r.l. – ОАЕ;
•Abdullla al Khattal – ОАЕ;
•NRTC – ОАЕ;
•MARHABA – ОАЕ;
•Gourmet Fruits and Vegetables – Катар;
•Fresh Fruits Company – Кувейт;
•GUINEEGALAISE SUARL – Сенегал.

Ключовим продуктом, за яким байєри приїжджають до України та приймають участь у конференції, є свіже яблуко експортної якості, а наявність інших фруктів і овочів в асортименті постачальника буде додатковим бонусом до переговорів.

Участь у експортному форумі можлива виключно для учасників конференції «Яблучний бізнес України-2019».

Нагадуємо, що конференція, за традицією, відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 14 серпня у м. Дніпро (LUCIA Banquet Hall, вул. Камчатська 63), а вже 15 серпня учасники події завітають до ТОВ «Сади Дніпра» (ТМ UApple), одного з провідних виробників та експортерів яблук в Україні.

Заявки на участь будуть прийматися до 12 серпня включно.

З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін,
+380 96 5836323
eugenekuzin@gmail.com


Олександра Манько,
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 480 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz