Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 21 » Євгеній Драчко-Єрмоленко продовжить роботу в Ощадбанку на посаді заступника голови правління, відповідального за операційну діяльність

Розміщення новин компаній

Євгеній Драчко-Єрмоленко продовжить роботу в Ощадбанку на посаді заступника голови правління, відповідального за операційну діяльність

Згідно з рішенням наглядової ради Ощадбанку від 19 січня 2022 року Євгенія Драчка-Єрмоленка з 12 лютого 2022 року призначено на посаду заступника голови правління Ощадбанку, відповідального за операційну діяльність, терміном на 5 років. Таке рішення прийнято за результатами об’єктивного конкурсного відбору.

До цього призначення Євгеній Драчко-Єрмоленко понад 11 років обіймав посаду заступника голови правління Ощадбанку і очолював роботу підрозділів бек-офісу, інформатизації, інкасації, перерахунку та зберігання валютних цінностей, захисту інформації та валютного нагляду.

У складі правління Ощадбанку Євгеній Драчко-Єрмоленко відповідатиме за операційний блок та інформаційні технології. Головними його завданнями на новій посаді буде імплементація Стратегії розвитку на 2021-2024 роки, затвердженої акціонером, підвищення ефективності роботи банку завдяки оптимізації процесів та витрат, а також діджиталізація та подальше впровадження безпаперових технологій у роботі фінансового інституту.

Євгеній Драчко-Єрмоленко має дві вищі освіти. Він закінчив Київський інститут народного господарства та Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Спеціальність – економіка підприємства, міжнародне право.

Загальний стаж його роботи в банківський сфері – 28 років. З жовтня 2010 року працює заступником голови правління Ощадбанку.



Цим же рішенням наглядова рада припинила повноваження заступника голови правління Ощадбанку Володимира Литвина з 12 лютого 2022 року. Наглядова рада вдячна Володимиру Литвину за плідну співпрацю й вагомий внесок у роботу банку та бажає йому успіхів у подальшій кар’єрі.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 738 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz