Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2021 » Листопад » 17 » HARP їде на виставку Eurasia Rail-2021

Розміщення новин компаній

HARP їде на виставку Eurasia Rail-2021

Харківський підшипниковий завод (HARP) готується до участі в міжнародній виставці залізничної галузі – Eurasia Rail-2021, що відбудеться у Туреччині (м. Стамбул, 25-27.11).

Спільно зі своїм дистриб'ютором, компанією OZAR GROUP, завод представить буксові підшипники для колії шириною 1435 мм – WJ/WJP 130х240.

Сьогодні одним із безумовних пріоритетів для ХАРП залишається залізнична галузь. Підвищення ефективності роботи залізничного транспорту – одна із найважливіших напрямів у дослідницькій та виробничій діяльності підприємства. Завод поєднує традиційні продукти з інноваційними технологіями, розробляє нові унікальні продукти для задоволення сміливих амбіцій провідних суб'єктів як вітчизняного, так і світового залізничного простору.

ХАРП продовжує активно завойовувати ринок Туреччини. Участь у виставці, яку відвідують понад 12 000 гостей, стане ще однією сходинкою для досягнення мети. Підприємство планує розширити дилерську мережу та налагодити довгострокове партнерство з провідними вагонобудівними підприємствами.

Запрошуємо до Туреччини на виставку Eurasia Rail-2021 – павільйон 3, стенд В261, виставковий комплекс TÜYAP Fair & Congress Centre, м. Стамбул.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 963 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz