Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2021 » Липень » 8 » Імпорт капусти в Україну втричі переважає експорт

Розміщення новин компаній

Імпорт капусти в Україну втричі переважає експорт

За І півріччя поточного року Україна закупила за кордоном 17,9 тис. т різних видів капусти, що на 47% більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Про це свідчать дані Державної митної служби, пише AgroPortal.ua.

Зазначається, що вартість імпорту склала $10,6 млн — на 29,5% більше, якщо порівняти з аналогічним періодом минулого року.

Основні постачальники капусти в Україну протягом І півріччя 2021 року — Північна Македонія ($2,8 млн), Італія ($1,9 млн), Узбекистан ($1,6 млн).

На експорт у І півріччі цього року було відправлено 5,1 тис. т вітчизняної капусти — на 39% більше, як порівняти з обсягом за аналогічний період 2020 року. У грошовому еквіваленті експорт капусти склав $1,6 млн, що на 44,4% більше від показника за січень-червень 2020 року.

Найбільше капусти протягом І півріччя 2021 року в Україні закупили Білорусь ($983,8 тис.), Румунія ($280,1 тис.) та Молдова ($169,3 тис.).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 632 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz