Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Лютий » 15 » Клієнти ПриватБанку старше за 60 років можуть оплачувати комуналку з карток єПідтримка у відділеннях банку та Приват24

Розміщення новин компаній

Клієнти ПриватБанку старше за 60 років можуть оплачувати комуналку з карток єПідтримка у відділеннях банку та Приват24

З 14 лютого клієнти ПриватБанку, яким виповнилося 60 років, можуть оплачувати комунальні платежі з коштів державної допомоги єПідтримка у касах будь якого відділення банку. При оплаті комуналки система сама перевірятиме вік, тому додатково підтверджувати документами не потрібно.

А вже з 16 лютого така можливість буде доступна у мобільному та веб банку Приват24. Щоб оплачувати комунальні послуги за кошти єПідтримки онлайн, варто лише оновити Приват24 до останньої версії. Далі треба створити платіж за комунальні послуги та вибрати картку єПідтримка для оплати.

Нагадаємо, згідно з рішеннями уряду, відтепер використати кошти допомоги єПідтримка, серед іншого, також можливо для оплати комунальних послуг громадянами, яким на момент проведення оплати виповнилося 60 років.

За даними ПриватБанку, на сьогодні українці оформили у ПриватБанку більше 5,4 мільйонів цифрових карток єПідтримка для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 741 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz