Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2021 » Вересень » 3 » LOZOVA MACHINERY у Канаді на виставці «Expo-Champs»

Розміщення новин компаній

LOZOVA MACHINERY у Канаді на виставці «Expo-Champs»

З 31 серпня по 2 вересня LOZOVA MACHINERY взяли участь у канадській сільськогосподарській виставці «Expo-Champs» (Квебек).

На стенді були представлені короткі дискові борони DUCAT з шириною захвату 4 і 5 метрів.

Український бренд ґрунтообробної техніки добре відомий місцевим фермерам, які відзначають технологічність і сучасні конструкторські рішення, реалізовані в лінійці дискових борін DUCAT.

Пильна увага відвідувачі стенду зосередилась на робочих органах на гнучкій стійці, які прекрасно справляються з обробкою важких канадських ґрунтів. Для місцевих аграріїв продуктивність і потужність конструкції завжди були важливим показником, а знаряддя LOZOVA MACHINERY добре адаптовані до місцевих ґрунтово-кліматичних умов. Місцеві фермери неодноразово відзначили це у своїх відгуках.

Дискові борони DUCAT забезпечують інтенсивне перемішування ґрунту й рослинної маси на глибину від 3 до 14 см. Область застосування: лущення стерні, мульчування, основна поверхнева і дрібна обробка ґрунту, передпосівний обробіток ґрунту.

Канадські фермери активно працюють над тим, щоб зберігати вологу в ґрунті, а також намагаються запобігти вітрову ерозію, оскільки присутній фактор потужних вітрів. Тому в планах компанії збільшити експорт, розширивши асортимент продукції, зокрема глибокорозпушувачами, зубовими боронами та культиваторами, які допоможуть аграріям розв’язати ці проблеми.
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 492 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz