Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 13 » Ощадбанк – номер 1 на ринку автокредитування за підсумками 2021 року

Розміщення новин компаній

Ощадбанк – номер 1 на ринку автокредитування за підсумками 2021 року

У 2021 році Ощадбанк видав 7,2 тис. автокредитів на загальну суму 4 млрд грн, що забезпечило йому перше місце на ринку автокредитування за підсумками 2021 року.

«Порівняно з минулим роком ми вдвічі збільшили обсяг видач автокредитів, що дало Ощаду можливість наростити власну частку ринку до 29%. Такого успіху ми досягли завдяки конкурентному продукту, роботі з партнерами – автосалонами та автодилерами на регіональному та центральному рівнях, налагодженим внутрішнім процесам для швидкого прийняття рішення про надання кредиту. Ми реагуємо на потреби клієнтів та партнерів, працюємо на ринку випереджаючими темпами і плануємо далі нарощувати портфель автокредитів», – зазначив Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Найбільш популярні марки авто у клієнтів Ощаду – TOYOTA, KIA, SKODA, HYUNDAI, MITSUBISHI, CHERY, MERCEDES-BENZ, PEUGEOT, MAZDA, SUZUKI, NISSAN, CITROEN, FORD, LAND ROVER, BMW.

Ощад співпрацює з більш ніж 500 дилерськими центрами та автосалонами по всій країні та пропонує гнучкі та привабливі умови кредитування.

Кредитні продукти Ощадбанку є незмінними лідерами регулярного дослідження пропозицій понад 20 найбільших банків України Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг»: «Ощад Драйв» посів I місце, «Легкий кредит» – II місце в номінації «Кращі автокредити».
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 844 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz