Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Березень » 3 » Ощадбанк оголошує про важливі рішення: платежі без комісії на допомогу армії, відміна комісій за користування платіжними картками тощо

Розміщення новин компаній

Ощадбанк оголошує про важливі рішення: платежі без комісії на допомогу армії, відміна комісій за користування платіжними картками тощо

У зв’язку із введенням на території України воєнного стану Ощадбанк запроваджує низку нововведень та змін у тарифах.

Платежі на рахунок допомоги Збройним силам України (ЗСУ), відкритий в НБУ, здійснюються у банку без комісій. Власники депозитів мають змогу достроково розірвати депозитні договори у випадку перерахування ціх коштів на допомогу арміії. У додатках "Ощад 24/7" та "Мобільний Ощад" відкрито сервіс для благодійних внесків на потреби української армії.

Відміняються неустойки/штрафи за несвоєчасне звільнення індивідуальних депозитних чарунків після закінчення терміну договору. Не нараховується комісія за продовження дії договорів оренди чарунків. Термін дії цих нововведень - до 31 травня 2022 року.

Припиняється утримання щомісячної комісії у разі недотримання розміру безготівкових розрахунків платіжними картками протягом місяця та списання річної плати за користування пакетом послуг. Термін дії – до 1 червня 2022 року.

До 1 серпня 2022 року продовжено дію карток, термін дії яких завершується в січні-липні 2022 року. Активована можливість здійснення розрахунків усіма картами, дія яких завершилася, до 30 червня 2022 року.

З 1 березня 2022 року відмінено стягнення фіксованої комісії по торговим терміналам, абонентської комісії за пакетом «Все включено».

На період військового стану відмінено комісію за зарахування бюджетних коштів (зарплат, пенсій, соціальних виплат тощо).

Заблоковані картки емітентів Російської Федерації та Республіки Білорусь у мережі банку. Також заблоковані рахунки резидентів цих країн.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 7899 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz