Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » АПК » 2022 » Лютий » 23 » Роман Гіршфельд: про стрімкий розвиток бренду HF Agro, нову лінійку та участь у виставці «АгроВесна. Зернові технології-2022»

Розміщення новин компаній

Роман Гіршфельд: про стрімкий розвиток бренду HF Agro, нову лінійку та участь у виставці «АгроВесна. Зернові технології-2022»

Трохи більше як рік тому на українському ринку сільгосптехніки з'явився новий гравець – компанія HF Agro, яка зі старту заявила про себе як виробник інноваційних та унікальних продуктів, гнучких рішень за індивідуальними запитами аграріїв. В асортименті компанії – функціональна та надійна техніка для ґрунтообробітку, для захисту та живлення рослин; техніка для пакування та зберігання; комплекси біодобрив.

Свій стрімкий розвиток за такий короткий термін існування компанія продемонструвала на виставці «АгроВесна. Зернові технології-2022», де відбулася прем'єра нової лінійки дискових борін GEKON.

Президент компанії HF Agro Роман Гіршфельд, експерт у галузі маркетингу та успішний бізнесмен, розповідає про те, як молодому бізнесу гідно конкурувати з гігантами ринку, про нові напрями виробництва та плани розвитку компанії.

Про компанію та виробництво

– Компанія HF Agro – це розробка та виробництво сучасної сільгосптехніки чітко під конкретні потреби аграріїв. Техніка HF Agro відрізняється великою різноманітністю рішень та комплектації навіть у серійних зразках. Чому? Ми побачили запит ринку до індивідуальності. Дивіться, більшість виробників не готові змінювати свої технологічні ланцюжки для індивідуальних замовлень. Все-таки простіше робити стандартну серію. Ми ж, максимально гнучко та мобільно, створюємо та популяризуємо кастомізовані рішення для агросектора.

Виробничі потужності HF Agro розміщуються в різних країнах – бренд орієнтується на загальносвітові ресурси, працюємо з найцікавішими компаніями з різних країн. Обираємо найкращі рішення та знахідки з усього світу, а потім адаптуємо їх до потреб українських аграріїв. Фінальна збірка агрегатів проводиться в Україні, таким чином ми підтримуємо вітчизняне машинобудування та розвиток сільськогосподарської галузі.

Про асортимент та участь у виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

– HF Agro стрімко розвиваються, тому що ми правильно визначили мету та знайшли підхід до споживача. Крім того, у нас широкий асортимент продукції різного напряму: різноманітна техніка для ґрунтообробітку (від плугів та дискових борін, до культиваторів та ротаційних борін), великий вибір розкидачів добрив, аплікаторів-підживлювачів для рідких добрив, мінісівалки, пакувальники та вивантажувачі зерна, польові котки для прикочування ґрунту до і після посіву. Компанія не обмежується лише аграрною сферою, у модельному ряді HF Agro також універсальні агрегати для дорожньо-будівельної та комунальної галузі, техніка для зимового обслуговування доріг. Ми займаємося дослідженнями в агрохімічній галузі – пропонуємо аграріям біопрепарати для живлення рослин, біодеструктори.

При цьому ми ще більше розширюємо модельний ряд новими розробками. Рік тому на виставці «Зернові технології-2021» ми дебютували як новий український бренд на етапі старт-апу, до нас придивлялися. А вже цього року ми впевнено почуваємося на ринку, відкриваємо нові виробництва, у нас вже збудована гарна дилерська мережа. Так, на «АгроВесна 2022» відбувся прем'єрний показ нової лінійки дискових лущильників GEKON. Ми бачимо реальний та масовий інтерес до нашої новинки.

Про нову лінійку дискових борін GEKON

– У лінійці дискових борін GEKON вкладені знання, досвід, душа та нові ідеї. Завдяки цьому ми впевнено конкуруємо із найкращими світовими виробниками.

Старт нової лінійки розпочався із триметрової борони, яка оснащена рифленими дисками для інтенсивного перемішування рослинних решток. Робочі органи встановлені на ресорній стійці, що забезпечує високу якість обробітку і надійний захист робочих органів. В агрегаті застосовано трубчастий коток великого діаметра, вона не має центральної осі й не забивається. Важливо, що лущильник повністю не обслуговується. GEKON не має жодної точки змащування. Досвід показав, що аграріям потрібна саме така техніка. Фермери не турбуються про те, що десь треба змастити, щось замінити, й економлять час та гроші на технічному обслуговуванні.

GEKON – розумна, уміла техніка. Майстерно справляється з усіма завданнями ґрунтообробітку. Весною з'являється в полі й активно працює до кінця аграрного сезону, тому що дискові борони GEKON актуальні й навесні, і влітку, і восени.

Про плани

– Ми вийшли на новий для нас сегмент ринку, й одне з найважливіших завдань цього року – закріпитися на ринку дискових борін, поступово розширюючи лінійку GEKON новими моделями. Ми будемо експериментувати та вдосконалювати лінійку залежно від бажань аграріїв: ширина захвату, різні варіанти робочих органів, різні типи котків – усе, що потрібно для ефективного та економічного ґрунтообробітку.

Ми збільшуємо обсяги реалізації та розширюємо географію збуту. Разом із дилерами ми чітко дотримуємося гарантійних зобов'язань і будуємо спільну стратегію маркетингу.

До речі, українським ринком ми не обмежуємось. Наразі активно розвивається зовнішньоекономічний напрям, і в рамках цього просування ми плануємо активну участь у демонстраційних заходах, виставках та інших подіях аграрної галузі.

Окремо скажу про нашу роботу над біопрепаратами для живлення та захисту рослин. Дуже перспективний напрямок! Комплексні дослідження, проведені аграрними ВНЗ та лабораторіями, підтвердили великий економічний ефект застосування наших біодобрив на полях із кукурудзою та соняшником. Практика не відстає від теорії, і свідчення цього – попереднє замовлення на партії бактеріальних комплексів.

Ми виконали за цей рік величезну роботу, але, безумовно, нам є куди розвиватися.

Йдемо далі!

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1293 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz