Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Продукти харчування й напої » 2016 » Липень » 25 » «Сушия» запустила майстер-класи японської кухні для дорослих і дітей

Розміщення новин компаній

«Сушия» запустила майстер-класи японської кухні для дорослих і дітей

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» тепер навчає японської кулінарної майстерності всіх бажаючих – дорослі та діти можуть долучитися до гастрономічних традицій Країни Вранішнього Сонця на регулярних майстер-класах, які компанія проводить у своїх ресторанах.

Влітку 2016 року після попереднього тестового періоду «Сушия» офіційно запустила кулінарні майстер-класи на базі своїх ресторанів. У програмі майстер-класів не тільки приготування хітів японської кухні під керівництвом су-шефа, а й корисна інформація про правила вибору продуктів, навчання техніці розбирання риби і тонкощам приготування рису, знайомство з гастрономічними традиціями Японії.

Відмінною рисою майстер-класів в «Сушия» є детальний навчальний блок з розбирання й нарізання риби – в японській кухні правильна техніка даних процесів має вирішальне значення. Кухарі демонструють різні види нарізання від простих до складних і дають можливість спробувати свої сили в мистецтві правильної нарізки всім бажаючим. Кожен з учасників майстер-класу готує для себе – 2-3 популярні страви (роли, суші, салати). Всі результати власної праці дістаються їх авторам і супроводжуються келихом спеціально підібраного білого вина.

«Кулінарні майстер-класи стають сьогодні дуже популярним форматом проведення дозвілля. Це й експерименти, і гастрономічні подорожі, і звичайно задоволення від отриманого результату, яке можна розділити з близькими і друзями, – зазначив Роман Романчук, керівник мережі ресторанів «Сушия». – Японська кухня своєрідна: якщо ви колись намагалися крутити роли, то знаєте, що не все так просто, як здається. Тут потрібні особливі вміння, важливо правильно вибирати продукти – вимоги до них дуже високі. Ми вирішили навчити цьому наших гостей, щоб вони без особливих складнощів мали змогу приготувати вдома улюблені страви та оцінили не тільки смакові якості, а й красу та гармонійність японського кулінарного мистецтва».

Майстер-класи для дорослих проводяться в 6 варіантах в залежності від кулінарних уподобань: два варіанти передбачають приготування страв з лососем в якості основного інгредієнта, 2 варіанти – страв з вугром та 2 вегетаріанських.

Дитячі майстер-класи проводяться для двох вікових груп: дітей від 5 до 10 (2 варіанти майстер-класів) та від 10 до 15 років (4 варіанти майстер-класів). Юні кулінари освоюють техніку приготування оригінальних японських страв, десертів і лимонадів, а також знайомляться з культурою Японії під час перегляду фільмів та за допомогою захоплюючих ігор. Майстер-класи розраховані не тільки на освоєння кулінарних навичок, а й на розвиток фантазії та творчих здібностей – все це потрібно для оформлення готових страв.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 797 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz