Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 20 » У 2021 році Ощад наростив кредитний портфель ММСБ на 3,5 млрд грн

Розміщення новин компаній

У 2021 році Ощад наростив кредитний портфель ММСБ на 3,5 млрд грн

Протягом 2021 року Ощад досяг суттєвого зростання кредитного портфеля мікро-, малого та середнього бізнесу: він зріс більш ніж на 3,5 млрд грн і перевищив 9,7 млрд грн. Минулого року банк профінансував більш ніж 4,5 тис бізнес-клієнтів. Загальна сума наданих їм коштів становила 7,3 млрд грн, з них 3,6 млрд грн спрямовано на фінансову підтримку сільськогосподарських підприємств. Зростання кредитного портфеля продемонстрували всі сегменти: мікро-, малий та середній бізнес.

Така динаміка забезпечила банку місце в ТОП-5 банків-лідерів ринку за обсягом кредитного портфеля МСБ за підсумками 2021 року.

Результати за напрямом ММСБ є очікуваним продовженням реалізованих проектів у рамках співпраці Ощадбанку з Європейським банком реконструкції та розвитку та Фондом розвитку підприємництва за участю консультантів від Frankfurt School of Finance & Management (проект мікрокредитування) та AFC (оновлена сервісна модель середнього бізнесу). Також цьому сприяло впровадження державних програм підтримки підприємництва.

«Збільшення обсягів кредитування МСБ є однією з ключових цілей, що визначена стратегією розвитку Ощадбанку на 2021-24 роки. Досягти цього ми плануємо завдяки конкурентним продуктам, розумінню потреб клієнта, а також прозорій тарифній політиці. Результати 2021 року свідчать про те, що банк упевнено рухається в цьому напрямі, забезпечуючи виконання стратегічної мети, а також сприяючи розвитку малого та середнього підприємництва в країні», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Окрім стандартної лінійки кредитів Ощадбанк пропонує спеціальні програми мікрокредитування, партнерські та державні програми підтримки бізнесу. Помірні кредитні ставки, більш лояльний підхід до оцінки бізнесу, спрощені вимоги до застави роблять фінансування для клієнтів Ощадбанку більш доступним.

Наприкінці 2021 року партнерські програми Ощадбанку, кількість яких перевищила 250, було визнано найкращим кредитним продуктом банку для бізнесу в рамках премії PaySpace Magazine Awards 2021.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 711 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz