Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2022 » Лютий » 15 » Україна експортуватиме товари для домашніх тварин до Ізраїлю

Розміщення новин компаній

Україна експортуватиме товари для домашніх тварин до Ізраїлю

Компетентні органи України та Ізраїлю погодили двосторонню форму ветеринарного сертифіката на експорт жувальних предметів для домашніх тварин з України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Зазначається, що ознайомитися з формою сертифіката можна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», в рубриці «Сертифікати на експорт з України». Раніше у відомстві повідомляли, що двостороння торгівля з Ізраїлем зростає. Під час нещодавнього візиту української делегації до Ізраїлю сторони домовилися інтенсифікувати торговельні відносини між країнами.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з даними Держпродспоживслужби за останні 15 місяців було відкрито 32 нові експортні ринки для українських товарів.

Жувальні предмети – продукти, призначені для жування домашніми тваринами, виготовлені з недубленої шкіри та шкур копитних тварин або з іншої сировини тваринного походження.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 528 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz