Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2020 » Листопад » 2 » Україна на третину збільшила експорт м’яса

Розміщення новин компаній

Україна на третину збільшила експорт м’яса

У 2020 році в Україні зросли показники зовнішніх поставок свинини. Так, за січень-серпень закордон вивезли 1,85 тис. т м’яса свиней сукупною вартістю $4,2 млн, що на 31% перевищує обсяги експортовані у відповідний період минулого року. Про це повідомляє пресслужба Державної митної служби України, пише agronews.ua.

Валютні надходженні від експорту м’яса свиней зросли більш, ніж на третину.

Щодо експорту свинячих субпродуктів за 8 місяців, то Україна реалізувала 4,37 тис. т морожених свинячих субпродуктів сукупною вартістю $2,34 млн.

Подвоєнню обсягів зовнішніх поставок такої продукції (та 1,5-разовому приросту валютної виручки) сприяло трикратне збільшення відвантажень до Гонконгу: так, за 2/3 2020 р. до країни реалізували 2,7 тис. т свинячих субпродуктів проти 0,9 тис. т за аналогічний період минулого року.

Протягом січня-серпня до України завезли 16,3 тис. т свіжої, охолодженої та мороженої свинини. Це відповідає об’єму надходження свинини з-за кордону за відповідний період минулого року.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 397 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz