Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2022 » Лютий » 21 » Україна піднялася в глобальному рейтингу швидкості інтернету, а Київстар отримав нагороду Ookla за кращу якість мережі

Розміщення новин компаній

Україна піднялася в глобальному рейтингу швидкості інтернету, а Київстар отримав нагороду Ookla за кращу якість мережі

Cвітовий лідер у сфері інтернет-тестування вчетверте відзначив Київстар, як лідера за швидкістю мобільного інтернету в Україні. Такі результати оприлюднила компанія Ookla, якій належить сервіс вимірювання швидкості інтернету Speedtest.

Середня швидкість завантаження даних у мережі Київстар була понад 31 Мбіт/с. Це підтвердили результати більш ніж 1 млн тестів у додатку Speedtest, які українські користувачі робили в другому півріччі 2021 року. Ці данні доповнюють аналогічне дослідження в першому півріччі, коли Київстар також був відзначений, як оператор з найбільшою середньою швидкістю мобільного інтернету.

Крім того, Київстар отримав найвищий показник Coverage Score в додатку Speedtest, набравши 623 бали. Це майже на 30% перевищує показник найближчого конкурента, який мав 488 балів. Ця оцінка якості покриття визначається шляхом аналізу кількості місць, де оператори надають свої послуги, та якості мобільного зв’язку в кожному з цих місць.

«Надавати клієнтам якісний сервіс – це марафон, де ти повинен показувати стабільно хороші результати, постійно розвиватися. Вчетверте отримувати відзнаку за кращу швидкість інтернету, а тепер ще й за найліпше покриття, – доказ наших зусиль. І їх можна легко підрахувати: більше 90% населення вже має доступ до 4G, понад 5 млрд гривень ми інвестували лише минулого року у сучасні технології, тисячі маленьких сіл отримали сучасний мобільний інтернет», – коментує результати Speedtest Awards Олександр Комаров, президент компанії Київстар.
Цікаво, що протягом минулого року Україна також значно покращила свої позиції в Speedtest Global Index – глобальному рейтингу швидкості мобільного інтернету від Ookla. Наша країна піднялася у рейтингу одразу на 15 позицій, з 77 місця в січні 2021 на 62 позицію в січні 2022 року. Україна була вище в рейтингу, ніж Ірландія, Ізраїль, Казахстан та багато інших країн.

Зростання середньої швидкості мобільного інтернету в Україні пов’язане зі збільшенням кількості 4G-користувачів, вважають в мобільного оператора. Лише в мережі Київстар більш ніж 12 млн абонентів, які регулярно користуються 4G-інтернетом.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1084 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz