Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2020 » Листопад » 4 » Україна та ЄС оновлять торговельну угоду

Розміщення новин компаній

Україна та ЄС оновлять торговельну угоду

Україна та Європейський Союз в 2021 році почнуть переговори про давно заплановане оновлення Угоди про асоціацію. Мета – перегляд переліку товарів і послуг, які Україна постачає на ринок ЄС в пільговому режимі. Зокрема, з європейцями обговорять торговельні квоти.

Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної асоціації Ольга Стефанишина, пише видання businessua.com.

"Ми вже переросли ті обсяги торгівлі та доступу на ринки ЄС, які були закладені в цьому документі. І наша позиція була підкріплена позицією бізнесу, з яким ми постійно перебуваємо в діалозі", – сказала Стефанишина.

Крім того, планується розглянути питання створення стимулів для виходу малого і середнього бізнесу на європейські ринки, за якими ще не було домовленостей. Також буде проведена оцінка виконання Угоди про асоціацію.

Як відомо, в 2014 році Європейський Союз і Україна підписали Угоду про асоціацію, що стало початком нового періоду в розвитку відносин між ЄС і Україною.

У грудні 2019 року відбулася невелика розширення торговельної частини угоди – Верховна Рада ратифікувала зміни про збільшення квот на безмитний експорт м'яса птиці з України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 446 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz