Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Експорт / імпорт » 2021 » Серпень » 19 » Українські технології зацікавили інвесторів з Саудівської Аравії

Розміщення новин компаній

Українські технології зацікавили інвесторів з Саудівської Аравії

В Україну з діловим візитом прилетів впливовий підприємець із Саудівської Аравії Абдулрахман Алолая, відомий тим, що створив аналог «Кремнієвої долини» в своїй країні. Інвестиційна компанія TaibahVally, яку він очолює, активно розвиває інноваційний хаб, що фокусується на пошуку і підтримці технологічних стартапів, менторства, інвестицій в сфери освіти, Інтернету речей, штучного інтелекту та блокчейна.

Абдулрахман Алолая – один з лідерів саудівського інвестиційного ринку. Зараз він активно шукає нові напрямки для інвестицій і тому вивчає технологічний потенціал України.

В нашу країну він прилетів на запрошення Дмитра Буравеля і Олександра Чечуги, співвласників української компанії BlockHunter, яка працює в сфері обладнання для майнінгу криптовалюти та інвестицій в блокчейн-технології, крім цього підприємці займаються розробкою систем зберігання електроенергії та технологій з переробки відходів; а також Романа Мовчана - власника і CEO компанії PrimeBerry, одного з найбільших виробників та експортерів ягід.

«Ми вже давно працюємо з інвесторами з Близького Сходу і раді розпочати співпрацю з інвесторами з Саудівської Аравії. І те, що засновник TaibahVally зацікавився нашими розробками і вирішив відвідати Україну, свідчить про високий потенціал вітчизняних технологічних компаній. Саудівська Аравія зараз шукає нові можливості для розвитку свого технологічного сектора і Україна з її досвідом і високим рівнем фахівців може легко ці потреби задовольнити», - підкреслив Дмитро Буравель.

В рамках візиту відбудеться зустріч арабської делегації з представниками Міністерства цифровоїтрансформації. Також Абдулрахман Алолая відвідає офіси кількох українських технологічних компаній, серед яких UNITCity і ДіяCity, зустрінеться з українськими чиновниками і бізнесменами, щоб обговорити перспективи співпраці двох країн у сфері інноваційних технологій. Найбільший інтерес викликають українські розробки в сферах освіти, блокчейна і цифрової держави.

Довідка:

TaibahVally- інвестиційна компанія, яка створена в 2018 році, щоб розвивати в Саудівській Аравії інфраструктуру для цифрової трансформації. Компанія інвестує в технологічні рішення в галузі інформаційних технологій, охорони здоров'я, освіти і навчання, а також в сучасні технології, включаючи технологію блокчейн, Інтернет речей і штучний інтелект.

__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 662 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz