Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Лютий » 2 » За перший тиждень через сервіс “Зробив-заробив” у Приват24 заохочувальні завдання від батьків отримали майже 2 тисячі дітей

Розміщення новин компаній

За перший тиждень через сервіс “Зробив-заробив” у Приват24 заохочувальні завдання від батьків отримали майже 2 тисячі дітей

За перший тиждень роботи у Приват24 сервісу заохочення відповідальності дітей та юнаків “Зробив-заробив”, завдання від батьків отримали майже 2 тисячі дітей. За статистикою сервісу, з них було успішно виконано 450 завдань, за що діти отримали 12,7 тис грн заохочень.

Переважна більшість завдань стосується прибирання та домашніх справ - 38%, додаткових учбових завдань (26%), турботи про домашніх тварин (13%) та фізкультури і спорту (12%). Середня сума заохочення завдань від батьків становить близько 100 грн - від “символічної” 1 гривні до досить відчутного заохочення у 500 грн.

А серед найбільш нестандартних дитячих завдань за перший тиждень роботи сервісу - такі, як “Навчитися грати двома руками "До Елізи" Бетховена”, “Відмити акваріум до блиску без розводів” та “Забрати з роздягальні речі, які не носиш”.

Перший в Україні сервіс заохочення відповідальності дітей та юнаків “Зробив-заробив” дозволяє батькам заохочувати дітей матеріально за виконання завдань, що не входять в іх звичайні обов'язки. Щоб користуватися “Зробив-заробив”, дитині треба мати платіжну Картку Юніора, далі один з батьків у своєму Приват24 ставить завдання для дитини, визначає термін та ціну за виконання.

Коли дитина заходить у свій Приват24, вона бачить всі завдання та у разі їх виконання підтверджує у додатку чи додає фото гарних результатів. Якщо батьки приймають виконання завдань у визначений термін, дитина отримує гроші від батьків на власну Картку Юніора.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 753 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz