Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медицина. Аптеки » 2007 » Жовтень » 24 » В поліклінічному центрі Макс-Велл пройшла масова акція з обстеження на рак молочної залози

Розміщення новин компаній

В поліклінічному центрі Макс-Велл пройшла масова акція з обстеження на рак молочної залози

У рамках проведення інформаційної кампанії з раку молочної залози в поліклінічному центрі Макс-Велл у Борисполі всі бажаючі жінки змогли обстежитися в суботу, 20 жовтня і тільки 4 з них виявилися абсолютно здоровими! Така велика кількість жінок, які мають проблеми зі здоров’ям, на жаль, свідчить про стан здоров’я середньостатистичної української жінки та про стан охорони здоров’я України у зв’язку з відсутністю спеціалізованих діагностичних центрів.

Усі бажаючі пацієнтки поліклінічного центру Макс-Велл змогли одержати безкоштовні консультації лікарів-маммологів, які, за результатами оглядів, направляли пацієнток на подальше безкоштовне дообстеження: інструментальну діагностику за допомогою приладу Sure Touch та УЗД і лабораторну діагностику з використанням онкомаркера СА 15-3.

Акція співпала у часі із запуском компанією Макс-Велл інноваційної програми селективного скринінгу для виявлення та попередження раку молочної залози. Жінкам користуватися цією програмою дуже просто: потрібно відповісти на 20 питань спеціального скринінгового тесту. Потім відповіді обробляються комп’ютерною програмою, і жінка одержує висновок та рекомендації щодо подальшого обстеження. Основна відмінність цієї програми від усіх відомих програм скринінгу полягає не тільки у можливості виявлення уже існуючої пухлини, але й вживання заходів з усунення факторів ризику, які сприяють її появі. Скринінг проведено серед співробітниць компанії Макс-Велл (загальна кількість співробітників перевищує 400 чоловік) та їх родичів, а наразі проводиться медична частина обстеження жінок. В поліклінічному центрі Макс-Велл у Борисполі ці тест-анкети доступні усім відвідувачам: кожна жінка, яка звернулася у поліклінічний центр з будь-якого приводу, може пройти цей спеціальний скринінговий тест, одержати рекомендації, і при необхідності пройти комплексне обстеження.

Жінки, яким рекомендовано подальше обстеження, можуть пройти його у поліклінічному центрі Макс-Велл у Борисполі (а скоро у Києві!) за допомогою унікального для України приладу Sure Touch, розробленого та запатентованого у США два роки тому. На відміну від маммографії – традиційного методу діагностики ракових новоутворень молочної залози – діагностика за допомогою цього приладу нешкідлива, обстеження можна проходити регулярно. Високоточний механізм дозволяє фіксувати не тільки розмір та щільність на різній глибині, а й наявність бугристості новоутворення, характерної для ракової пухлини. За прогнозами, цей метод може отримати в Україні широке розповсюдження завдяки своїй мобільності, практично повній нешкідливості для здоров’я жінок та можливості багаторазового повторення обстежень, що дуже важливо для динамічного спостереження і проведення профілактичних обстежень.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
Президент компанії «Макс-Велл» Кеннет АЛІБЕК – відомий вчений, доктор біологічних наук, професор, автор багатьох наукових публікацій і десяти книг, президент і співвласник компаній MaxWell Biocorporation LLC і AFG Biosolutions Inc. Співпрацює у якості експерта з питань біотехнологій з урядовими структурами країн Північної Америки, Західної Європи, Азії. У 1994 році за вагомий внесок у справу боротьби за мир був нагороджений медаллю Берклі, яка щорічно присуджується Конгресом США. Викладає в Гарвардському університеті, університетах Прінстона і Джорджтауна. У 2006-2007 навчальному році читав курс лекцій студентам біологічного факультету Національного університету ім. Т.Г.Шевченка.
Науково-виробничий онкологічний і кардіологічний центр «Макс-Велл» – перший в Україні і найбільший в пострадянському просторі комплекс, до складу якого входять мережа поліклінічних центрів для діагностики та лікування критичних захворювань, виробництво лікарських засобів і науково-дослідний центр. Компанія має на меті впровадження сучасних методів лікування й діагностики онкологічних, кардіологічних, інфекційних захворювань. Крім цього, заплановане здійснення освітніх заходів з метою більшої поінформованості населення щодо лікування та профілактики онкологічних, серцево-судинних і інфекційних патологій.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 2831 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz