Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2018 » Грудень » 19 » ADATA представляє USB-флеш-накопичувач UE700 Pro

Розміщення новин компаній

ADATA представляє USB-флеш-накопичувач UE700 Pro

Накопичувач забезпечує швидкість читання і запису до 360/180 МБ/с і має значний обсяг пам'яті до 256 ГБ

Компанія ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM, продуктів NAND Flash і мобільних аксесуарів, оголосила про випуск USB-флеш-накопичувача UE700 Pro. Портативний накопичувач пропонує користувачам швидку передачу файлів і значний обсяг пам'яті для зберігання фільмів з високою роздільною здатністю, музики, фотографій та іншої важливої інформації.

Новинка має високу швидкість читання і запису до 360/180 МБ/с завдяки інтерфейсу USB 3.1. Із такою швидкістю користувачі зможуть передавати відеофайли з високою роздільною здатністю майже миттєво. Так, 4 ГБ фільм високої якості можна перенести всього за 22 секунди! Більш того, в еру 4K відео місця ніколи не буває мало, тому дана модель доступна об'ємом до 256ГБ, дозволяючи зберігати незліченну кількість фотографій і відео високої роздільної здатності.

Накопичувач упакований в ультратонкий 7-мм корпус з матовою алюмінієвою поверхнею і оснащений механізмом, який дозволяє одним рухом пальця заховати роз'єм всередину корпусу, щоб його не пошкодити, коли пристрій не використовується. На металевому корпусі нанесені тонкі концентричні лінії, в яких приємно грає світло від світлодіода. Традиційно, на корпусі є отвір для кріплення ремінця або ланцюжка.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 444 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz