Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2021 » Листопад » 12 » БЕЗПРИСТРАСНО ПРО ЛОМБАРДИ - ЗЛО ЦЕ ЧИ БЛАГО?

Розміщення новин компаній

БЕЗПРИСТРАСНО ПРО ЛОМБАРДИ - ЗЛО ЦЕ ЧИ БЛАГО?

Ми вже писали про суть роботи ломбардів та процес отримання позики під заставу майна та порівнювали переваги і недоліки ломбардів та банків. Проте, виріши вчергове проаналізувати всі плюси та мінуси таких фінансових установ.

Перше, що варто зазначити, що ломбарди – не банки та не МФУ (мікрофінансові установи). Різниця, головним образом, полягає у тому, що у ломбарді ви можете отримати позику під заставу свого майна. Іншими словами: якщо у вас є щось цінне, наприклад золото, техніка та інше, і ви конче потребуєте готівки на короткий термін то ломбард – це найкращий варіант для вас.

Головна перевага ломбардів перед іншими фінансовими установами – це відсутність будь-яких умов крім застави. Вам не потрібно збирати безліч довідок, переживати щодо свого кредитного рейтингу чи навіть бути офіційно працевлаштованим.

У разі співпраці з ломбардом клієнт ризикує виключно предметом застави, а не своєю репутацією чи нервовою системою, у разі співпраці з колекторськими установами. Ба більше, якщо у клієнта немає можливості внести платіж – завжди можна продовжити договір.

Та доступність і прозорість позики не все чим можуть похизуватись ці установи. Ще одна перевага таких фінансових установ – це власні магазини. Це вигідно в першу чергу тим категоріям населення, які замислились над придбанням побутової техніки, Б\В мобільного телефона чи прикрас.

І тут головні переваги значно перевищують недоліки. Серед переваг – доступні ціни, справний і перевірений товар та повна відсутність можливого шахрайства. Мінус такого варіанта – відсутність гарантії на товар.

Підсумовуючи цю частину статті можна сказати, що ломбарди далеко не суцільне зло яким його малюють, а скоріше вигідний варіант для короткострокової позики та мережа магазинів з доступними та надійними Б\В товарами.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1155 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz