Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Лютий » 26 » Європейські громадські мовники підписують багаторічні договори на використання потужностей SES для надання першокласних телевізійних послуг

Розміщення новин компаній

Європейські громадські мовники підписують багаторічні договори на використання потужностей SES для надання першокласних телевізійних послуг

Багаторічні договори зміцнюють позицію SES як провідного постачальника контенту

Компанія SES оголосила про підписання довгострокових договорів про надання своїх послуг на загальну суму понад 66 мільйонів євро з кількома громадськими мовними компаніями в Європі протягом 2020 року. Це дозволить мільйонам домогосподарств мати доступ до супутникового телебачення по всій Європі та продовжувати дивитися контент з надійністю світового класу в SD- і HD-якості.

Серед громадських мовників, які підписали контракти безпосередньо з SES, це ARD і ZDF в Німеччині, BBC в Великобританії, BVN в Нідерландах, а також TV5Monde і France24 у Франції через свого партнера Globecast, що дозволить зміцнити позиції SES як провідного світового постачальника контенту.

Оскільки майже все населення світу в тій чи іншій мірі піддавалося впливу карантинних заходів, пов'язаних з COVID-19 протягом 2020 року, громадські мовники спостерігали зростання числа глядачів у всіх вікових групах, які віддавали перевагу лінійним телевізійним програмам для отримання останніх офіційних і достовірних новин про пандемію. Збільшення лінійного контенту в 2020 році також підтверджує, що супутник є найбільш надійним способом мовлення на максимально широку аудиторію та в найкращій якості, яке користується підвищеним попитом серед телеглядачів.

Останні договори, підписані між громадськими мовними компаніями та SES, показують, наскільки широко європейські мовники використовують супутники SES на основних орбітальних позиціях — 19,2 градуса та 28,2 градуса східної довготи — для охоплення більше 89 мільйонів домогосподарств послугами супутникового телебачення, перевершуючи інших супутникових й ефірних операторів.

«Забезпечення телепрограм з достовірною інформацією та якісним розважальним контентом є вкрай важливим, особливо під час кризи. Ми дуже раді допомогти ARD, ZDF, BBC, TV5Monde, France24 і BVN — одним із найвідоміших гравців на європейському телевізійному ринку — охопити якомога більше глядацької аудиторії своїми послугами громадського мовлення», — зазначив Стів Коллар, генеральний директор SES. «На сьогоднішній день супутник є безцінним дистрибьюторським ресурсом і залишиться таким в майбутньому, надаючи мовникам найбільше охоплення аудиторії, неперевершену надійність, ефективність використання пропускної здатності та можливість доставляти телевізійний контент найвищої якості мільйонам домогосподарств в Європі».
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 477 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz