Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2020 » Жовтень » 7 » Google провели масштабний ребрендинг офісного пакету G Suite

Розміщення новин компаній

Google провели масштабний ребрендинг офісного пакету G Suite

Wise IT як Google Cloud Premier Partner з радістю повідомляють, що Google перейменували пакет бізнес-інструментів G Suite - тепер він називається Google Workspace.

Google Workspace - це інтегрований простір, який ефективно і гнучко об'єднує всі інструменти для спілкування та спільної роботи, такі як чат, електронна пошта, голосові і відеодзвінки, а також управління контентом і спільною роботою, в єдину уніфіковану середу, яка гарантує співробітникам доступ до всього , що їм потрібно, в одному місці.

З нововведень: всі користувачі Google Workspace зможуть створювати і спільно працювати над документом прямо в вікні листування Gmail, згадувати колег в тексті по тегу @, спілкуватися через Google Meet в режимі «картинка в картинці» поверх інших сервісів Workspace. Ці та інші нові функції будуть доступні в найближчі тижні і місяці.

Компанія також вирішила ввести нові логотипи для включених в пакет додатків Gmail, Calendar, Drive, Docs і Meet, які зараз використовують понад 6 млн осіб у всьому світі.

У найближчі кілька місяців Google Workspace буде доступний для освітніх і некомерційних організацій. На даний момент вони можуть як і раніше отримувати доступ до потрібних інструментів через G Suite for Education і G Suite for Nonprofits.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 462 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz