Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2018 » Листопад » 16 » Київстар повертає абонентам гроші за смартфони Samsung

Розміщення новин компаній

Київстар повертає абонентам гроші за смартфони Samsung

Купуючи смартфони Samsung A та J-серії у фірмових магазинах Київстар та на shop.kyivstar.ua, абоненти отримають до 20% вартості девайсу на свій мобільний рахунок.

Наприклад, абоненти, які придбають Samsung Galaxy J8 за 7999 грн, отримають на мобільний рахунок 1599 грн.
Ольга Смисльонова, Директор з роздрібного продажу Київстар: «Смартфони Samsung – найпопулярніші девайси, які купують наші клієнти. Це 30% всіх проданих смартфонів у наших фірмових магазинах. Тому, разом з Samsung, ми запропонували клієнтам кешбек, щоб вони могли вигідно купити смартфони з підтримкою 4G та отримали якісні послуги та доступ до сучасних онлайн-сервісів, заощаджуючи свої кошти».

Смартфони Samsung з кешбеком можуть придбати абоненти передплаченого зв’язку до 23 грудня 2018 року. Київстар поверне на їх рахунок від 7% до 20% вартості смартфону, залежно від обраної моделі:

• Samsung Galaxy A7, Samsung Galaxy A6 Plus, Samsung Galaxy A6 – 7% від суми покупки;
• Samsung Galaxy J1 2016, Samsung Galaxy J4, Samsung Galaxy J4 Plus, Samsung Galaxy J6, Samsung Galaxy J6 Plus, Samsung Galaxy J2 — 12%.
• Samsung Galaxy J2 Core, Samsung Galaxy J8 — 20%.

Кешбек від оператора можна використати протягом 6 місяців на послуги мобільного зв’язку: як плату за користування тарифним планом, міжнародні розмови, зв'язок у роумінгу, SMS-повідомлення та інше. З детальними умовами акцій можна ознайомитися на сайті та у продавців магазину. Купити сучасний смартфон з підтримкою 4G можна у одному з більш ніж 420 фірмових магазинів Київстар та на shop.kyivstar.ua.

Нагадаємо, що Київстар відзначений як оператор з найшвидшим мобільним інтернетом у середньому по країні серед мобільних операторів України. Дані отримані за результатами аналізу тестів у застосунку Speedtest® від Ookla® за другий та третій квартали 2018 року. Скористатися якісним 4G від Київстар можуть всі абоненти. Для цього потрібно за допомогою USSD-кодів перевірити, чи підтримує смартфон та SIM-карта 4G-зв'язок : *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карти. Отримати USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно у всіх фірмових магазинах Київстар.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 501 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz