Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2022 » Січень » 10 » Київстар пройшов сертифікацію ISO/IEC 27001:2013 для реалізації нових напрямків бізнесу

Розміщення новин компаній

Київстар пройшов сертифікацію ISO/IEC 27001:2013 для реалізації нових напрямків бізнесу

Київстар пройшов сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO/IEC 27001:2013. Таким чином, телеком-оператор підтвердив ефективність системи менеджменту інформаційної безпеки (СМІБ) при реалізації нових напрямків бізнесу.

«Впроваджуючи нові напрямки бізнесу, ми орієнтуємось на вимоги як національних, так і міжнародних стандартів. Наявність сертифікату підтверджує надійність та захищеність інформаційних систем, даних у системах і бізнес-процесах компанії, а також відповідність системи інформаційної безпеки найкращим світовим практикам», – коментує Ілля Польшаков, директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар.

ISO/IEC 27001:2013 – це модель для розробки, впровадження, функціонування, моніторингу, аналізу, підтримки та покращення СМІБ. У випадку Київстар – це гарантія надійності таких напрямків:
• послуги центру обробки даних (ЦОД), у тому числі хмарного, на основі технології Azure Stack Hub;
• продукти та послуги на основі технології інтернету речей (IoT);
• аналітичні продукти та сервіси на основі BigData;
• мобільні фінансові продукти та послуги (MFS).

«Сьогодні інформаційна безпека стає пріоритетом № 1 у багатьох провідних компаній в Україні незалежно від сфери діяльності. Отримання сертифікату для Київстар підтверджує те, що компанія має надійний захист та безпечну IT інфраструктуру», – зазначив Дмитро Фефелов, менеджер з продажів компанії Бюро Верітас Сертіфікейшн Україна.

Сертифікація системи управління інформаційної безпеки говорить також про захищеність ІТ-інфраструктури, що підтверджено і незалежним аудитом. Це важливо для клієнтів компанії, до яких висуваються галузеві вимоги щодо інформаційної безпеки: банків, компаній держсектора, об'єктів критичної інфраструктури та інших.

Сертифікаційний аудит Київстар проводила компанія Бюро Верітас Сертифікейшн Україна, лідер у галузі тестування, інспекції та сертифікації. Київстар – перша компанія у групі VEON, яка отримала сертифікат ISO/IEC 27001:2013.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1072 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz