Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Грудень » 3 » Київстар пропонує бізнес-клієнтам сервіс кваліфікованого електронного підпису - DEPOSITSIGN

Розміщення новин компаній

Київстар пропонує бізнес-клієнтам сервіс кваліфікованого електронного підпису - DEPOSITSIGN

Сервіс розроблений однойменною компанією DepositSign та відтепер надається за підтримки Київстар. Він дозволяє абонентам оператора створювати ключі кваліфікованого електронного підпису (КЕП) та зберігати їх у хмарному сховищі.

КЕП DEPOSITSIGN доступний користувачам скрізь, де є інтернет, через відповідний мобільний додаток для IOS та Android. Він відповідає усім вимогам чинного законодавства у сфері електронних довірчих послуг і захисту інформації та має таку ж юридичну силу, як і власноручний підпис.

DEPOSITSIGN дозволяє:

• генерувати особисті ключі через кабінет користувача DEPOSITSIGN;
• створювати КЕП через мобільний додаток;
• здійснювати електронну ідентифікацію з використанням сервісу DEPOSITSIGN;
• отримати електронну печатку для ПРРО без фізичної присутності користувача;
• легко подавати електронну податкову звітність;
• інтегрувати сервіс КЕП із інформаційними системами компаній завдяки API;
• користуватися ключами без ризику пошкодити або втратити їх.

DEPOSITSIGN доступний для застосування у державних та приватних електронних сервісах фізичними, юридичними особами та ФОП. Якщо компанія не має прямої інтеграції, кожен користувач може самостійно згенерувати файловий ключ з використанням особистого кабінету DepositSign.
Сервіс має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс додатків. Згенеровані в ньому ключі зберігаються у хмарному сховищі, що запобігає їхньому пошкодженню або втраті. А завдяки двофакторній автентифікації унеможливлюється використання особистих ключів підписувачів третіми особами.

Щоб розпочати роботу з DEPOSITSIGN необхідно:

1. Заповнити форму на офіційному сайті Київстар, щоб отримати дзвінок від менеджера та покрокову інструкцію, як підключити послугу.
2. Пройти ідентифікацію в одному з пунктів обслуговувань DEPOSITSIGN, маючи при собі необхідні документи. За потреби фахівці можуть провести ідентифікацію в офісі замовника.

Отримати більше інформації щодо отримання та використання DEPOSITSIGN або ж замовити консультацію можна на сайті Київстар.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 939 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz