Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Квітень » 9 » Київстар розширив статус сертифікованого партнера Microsoft

Розміщення новин компаній

Київстар розширив статус сертифікованого партнера Microsoft

Київстар є сертифікованим партнером Microsoft та нещодавно отримав нові компетенції по програмі партнерства Microsoft, що підтверджує високу кваліфікацію фахівців компанії з розвитку та впровадження наземних, конвергентних та хмарних рішень на основі технологій Microsoft.

Київстар розширив статус сертифікованого партнера Microsoft золотими компетенціями - Gold Collaboration and Content та Gold Datacenter, а також срібною - Silver Project and Portfolio Management за напрямами:

• надання рішень SharePoint, які допомагають обмінюватися вмістом, взаємодіяти і підвищувати продуктивність команд;
• перетворення центрів обробки даних в більш гнучкі, масштабовані і економічні рішення;
• постачання рішень з управління корпоративними проєктами.

Щоб регулярно підтверджувати статус Microsoft Certified Partner фахівці з розвитку та впровадження хмарних, наземних та конвергентних сервісів компанії Київстар здають екзамени та проходять сертифікацію. Так, експерти Київстар доводять, що володіють глибокими технічними знаннями, навичками та практичним досвідом для розуміння бізнес задачі клієнта та розробки проєктів в галузі хмарних та конвергентних продуктів на основі технологій Microsoft.

«Ми не зупиняємося та продовжуємо нарощувати експертизу команди, яка працює з хмарними технологіями Microsoft та впроваджує проєкти для клієнтів. Отримання та захист кожної компетенції – важливий здобуток для Київстар, який змінюється зсередини та трансформується з мобільного оператора в постачальника комплексних технологічних конвергентних рішень для бізнесу, - зазначає Ілля Польшаков, директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар.

Статус Microsoft Certified Partner надає мобільному оператору низку переваг, серед яких – гнучкий та швидкий доступ до інноваційних матеріалів Microsoft, до інформації про розробки, рішення та продукти, програми навчання, а також доступ до технічної та консалтингової підтримки. Наразі у компанії Київстар 11 срібних та золотих компетенцій, які здобули 27 фахівців компанії Київстар.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 584 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz