Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2020 » Травень » 14 » Київстар відкрив відеомагазин в Instagram

Розміщення новин компаній

Київстар відкрив відеомагазин в Instagram

Фірмовий магазин Київстар розпочав роботу в новому форматі: відтепер отримати консультацію можна завдяки відеозв’язку в мережі Instagram.

Під час дзвінка продавці-консультанти дадуть поради та рекомендації щодо вибору смартфонів. Для цього потрібно зателефонувати по відеозв’язку Instagram у будь-який день з 10:30 до 17:30. Забрати покупку можна у фірмовому магазині (Київ, вул. Хрещатик, 13). Також товар може бути оформлений через онлайн-магазин Київстар і доставлений по Україні.

«За допомогою таких відеодзвінків ми вирішили реалізували одразу кілька побажань наших абонентів – отримати компетентну консультацію, спілкуючись особисто, і при цьому не порушувати умов самоізоляції. Зараз ми запустили пілотну версію проєкту. Ми впевнені, що послугу оцінять наші абоненти, тому плануємо розширити можливості надання сервісних послуг і консультацій щодо тарифів», – повідомила керівниця дирекції роздрібних продажів Київстар, Ольга Смисльонова.

Щорічно в магазинах Київстар продають понад 300 тис. смартфонів. Найпопулярнішими моделями в цій мережі є Samsung Galaxy 6A, Xiaomi Redmi 6A и Xiaomi Redmi 7. В асортименті магазинів представлено 97 різноманітних моделей у широкому ціновому діапазоні.

Наразі в штатному режимі працює 424 магазини мережі Київстар із 487. Усі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, а формат роботи відповідає всім рекомендаціям МОЗ.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 582 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz