Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2018 » Вересень » 5 » Київстар запускає у продаж 4G-роутер з новим тарифним планом

Розміщення новин компаній

Київстар запускає у продаж 4G-роутер з новим тарифним планом

Щоб розширити доступ до швидкісного мобільного інтернету національний телеком-оператор пропонує для українців нове комплексне рішення, яке може замінити фіксований інтернет: 4G-роутер у комплекті з тарифним планом «Київстар Домашній 4G».

У тарифному плані абоненти отримають безлімітний доступ до мобільного інтернету за стандартом 4G/LTE*, а це:
• відсутність обмеження на кількість використовуваного дата-трафіку;
• відсутність обмеження швидкості передачі даних;
• доступ до всіх дозволеним в Україні онлайн-ресурсів (файлообмінники тощо).

Швидкість мобільного інтернету в мережах 4G дозволяє використовувати цей стандарт як заміну домашньому фіксованого інтернету. Головна перевага нового продукту Київстар для користувачів – значне скорочення витрат грошей та часу на забезпечення доступу до інтернету там, де немає можливості підключитися до фіксованої мережі або вартість такого підключення дуже висока. Для роботи домашньої Wi-Fi-мережі користувачам необхідно лише придбати комплект 4G-роутера з тарифним планом «Київстар Домашній 4G» вартістю 2399 гривень.

Вартість пакета послуг становить 155 гривень на місяць, а абонентська плата знімається кожен перший день наступного місяця. Якщо абонент придбав роутер та активував USIM-карту, наприклад, п'ятого вересня, то до першого жовтня - послуги надаватимуться безкоштовно.

Комплект можна придбати в онлайн-магазині shop.kyivstar.ua, а також у деяких фірмових магазинах Київстар у Києві**.

«Оскільки у Київстар найбільше 4G-частот серед українських мобільних операторів, ми можемо надавати якісний мобільний інтернет четвертого покоління для великої кількості користувачів. Тому ми не тільки розширюємо покриття для користувачів смартфонами, але і пропонуємо рішення для дому та всієї родини» – коментує запуск нової технології Микола Бумажний, керівник напрямку FTTB Київстар.

Сьогодні доступ до мобільного інтернету за технологією 4G/LTE від Київстар вже отримало понад 15,5 млн українців у 2516 населених пунктах. Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600 + 1800МГц - до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.

*Згідно з умовами тарифного плану, доступ до мобільного інтернету надається тільки в мережі 4G/LTE.
**Перелік магазинів та детальний опис тарифного плану доступні за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/internet/internet-arhive/home4g.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 552 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz