Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Січень » 21 » Київстар збільшив покриття 4G у Волинській та Житомирській області

Розміщення новин компаній

Київстар збільшив покриття 4G у Волинській та Житомирській області

Ще 94 тисячі мешканців 402 населених пунктів України зможуть користуватись швидкісним мобільним інтернетом

Київстар збільшив покриття 4G мережі у Волинській та Житомирській областях і підключив до нових технологій зв’язку ще 402 населених пункти. Зокрема, на Житомирщині швидкісний мобільний інтернет з’явився в Андріївці, Більківцях, Замисловичах, Калинівці, Коростишеві, Лебедівці, Немирівці. А на Волині – в Борохові, Володимир-Волинському, Городищі, Доманові, Любешеві, Ружині та інші. Щоб абоненти в цих населених пунктах могли користуватись швидкісним мобільним інтернетом, Київстар активував технологію LTE900 на 98 базових станціях.
Київстар – лідер за кількістю базових станцій мобільного зв’язку в Україні. Зв’язок 4G підтримують 14 тисяч базових станцій оператора, що дає можливість доступу до нових мобільних технологій для 87% населення України. У 2021 році оператор продовжить розвивати мережу, щоб доступ до 4G був у 90% населення.

Нові мобільні технології дають абонентам більше можливостей для бізнесу, освіти, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг, тощо. Щоб скористатись послугою достатньо смартфона, який підтримує технологію LTE/4G, та відповідної SIM-карти (USIM), яку можна отримати безкоштовно у оператора.
Мобільні оператори пришвидшили розвиток 4G завдяки використанню радіочастот в діапазоні 900МГц, який є критичним для покриття найвіддаленіших куточків та автошляхів країни.

Київстар добровільно поділився радіочастотним спектром у діапазонах 900 МГц і 1800 МГц з іншими учасниками ринку, що створило всім рівні можливості для розвитку в Україні швидкісного мобільного інтернету.
_______________________________
__


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 406 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz