Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Травень » 10 » Київстар зменшує вартість інтернету в роумингу до 3,5 разів, інших послуг – у два рази

Розміщення новин компаній

Київстар зменшує вартість інтернету в роумингу до 3,5 разів, інших послуг – у два рази

З 25 квітня 2019 року Київстар пропонує всім абонентам послугу «Ідеальний роумінг». В рамках послуги абоненти зможуть користуватися найвигіднішими тарифами оператора на мобільний інтернет, дзвінки та SMS-повідомлення під час своєї подорожі.

«Ідеальний роумінг» у якості альтернативи звичайним тарифам Київстар можуть замовити абоненти передплаченої та контрактної форми обслуговування. Для цього необхідно ввести USSD-запит *505#, після чого абонент отримає індивідуальну пропозицію та інструкцію для підключення послуги.

Сплативши вартість послуги, абоненти отримають додаткові кошти на бонусний рахунок для оплати мобільного зв’язку за значно меншими тарифами:

• мобільний інтернет від 0,10 грн за 1 мегабайт;
• дзвінки від 1 грн за хвилину розмови;
• SMS-повідомлення від 1 грн.

Наприклад, 1000 Мб мобільного інтернету коштуватимуть лише від 100 грн, тоді як за звичайними тарифами вони б коштували від 350 грн. А 30 хвилин розмов коштуватимуть лише 30 грн, замість 60 грн за звичайними тарифами. Ще одна перевага «Ідеального роумінгу» у тому, що абоненти оплачують кожен мегабайт та хвилину розмови, котрими вони скористалися, а не пакет зі 100 мегабайтів або 15 хвилин.

Всього Київстар надає послуги міжнародного роумінгу на 5 континентах, у 195 країнах. У 2018 році кількість абонентів, які користувались послугами у роумінгу, зросла на 32%, у порівнянні з 2017 роком. А використання мобільного інтернету зросло більш ніж у два рази.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 426 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz