Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2020 » Жовтень » 28 » Кількість завантажень мобільного застосунку АЛЛО перевищило 1 млн

Розміщення новин компаній

Кількість завантажень мобільного застосунку АЛЛО перевищило 1 млн

За даними Google Play, користувачі завантажили застосунок АЛЛО більше 1 млн разів. Таким чином, АЛЛО стала першим класичним ритейлером електроніки, який створив мобільний застосунок, який використовує 2,5% населення України. На платформі iOS кількість завантажень склала близько 100 тисяч.

«У сегменті e-commerce мобільний застосунок — дуже ефективний і перспективний інструмент. На сьогоднішній день наша команда розвиває його власними силами. Для наших клієнтів це зручний сервіс, що дозволяє здійснювати покупки в комфортному форматі. Ми постійно вдосконалюємо програму і вдячні нашим користувачам за довіру і зворотний зв'язок. Впевнені, що спільними зусиллями ми створимо такий продукт, який захочеться встановлювати відразу ж після покупки смартфона», — коментує CDO АЛЛО Костянтин Авілов.

Власний мобільний застосунок дозволяє АЛЛО запропонувати своїм покупцям якісно новий рівень сервісу. Завдяки цьому клієнти можуть здійснювати покупки, де б вони не знаходилися, брати участь в акціях і оплачувати товар прямо в телефоні.

Популярність застосунку підтверджується цифрами:

• кількість активних користувачів — до 400 тисяч на місяць;
• середній чек покупки через смартфон можна порівняти з показником середнього чека покупки через десктоп і в магазині;
• частка замовлень через застосунок становить 15%;
• застосунок генерує до 15% трафіку на сайт компанії.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 492 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz