Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2018 » Вересень » 5 » Кременчук та Горішні Плавні – тепер з 4G від Київстар

Розміщення новин компаній

Кременчук та Горішні Плавні – тепер з 4G від Київстар

05 вересня 2018 року Київстар підключив до високошвидкісного інтернету 4G/LTE міста Кременчук та Горішні плавні та ще 70 населених пунктів у Полтавській області. Послугу запущено на частотах діапазону 1800 МГц.
Зв’язок 4G від Київстар швидко охоплює Лівобережну Україну. Відсьогодні доступ до високошвидкісного мобільного інтернету отримали ще 300 тисяч мешканців Полтавської області в містах Кременчук, Горішні Плавні та десятках селищ.

Загалом мережа 4G Київстар охопила вже 2516 населених пунктів України, де проживає близько 16 млн осіб.
Завдяки 4G абоненти зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету, адже з новою технологією середня швидкість мобільної передачі даних вище в 16 разів, а затримка у передачі інформації (ping) менше у 2,5 рази в порівнянні з самими сучасними мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі. Крім того, 4G мережа відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу та багатьох сучасних галузевих рішень, як от M2M/IoT, Smart Home, Smart City, e-Government, онлайн навчання та інші.

Нагадаємо, що Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів, у тому числі тих, де трафік на популярні сервіси (YouTube, соціальні мережі, база знань Wikipedia, освітня платформа Prometheus та ін) не тарифікуються. Абоненти можуть користуватись зв’язком 4G за своїми звичними тарифними планами, без додаткової плати.
Для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною в своїх магазинах і на сайті.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600+1800МГц – до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 562 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz