Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нерухомість » 2018 » Лютий » 25 » КРИСТАЛБАНК виступить партнером семінару для інвесторів у зарубіжну нерухомість

Розміщення новин компаній

КРИСТАЛБАНК виступить партнером семінару для інвесторів у зарубіжну нерухомість

3 березня 2018 року о 15:00 в конференц-холі «ДЕПО» за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 52, відбудеться спеціалізований семінар для інвесторів у зарубіжну нерухомість «Нерухомість за кордоном - це просто. Як придбати нерухомість в Туреччині або Іспанії». Семінар відбудеться за підтримки КРИСТАЛБАНКу, який надає послуги з отримання e-ліцензій на право перерахування іноземної валюти за кордон для придбання нерухомості.

Організатором заходу виступає провідний міжнародний оператор зарубіжної нерухомості та інвестиційно-будівельна компанія «Hayat Estate», яка успішно працює на ринку з 2004 року та надає послуги з купівлі готових об'єктів житлової та комерційної нерухомості за кордоном, а також інвестування в будівництво.

Організатори підготували доклади щодо вибору регіонів для інвестицій в Іспанії та Турції, рекомендації на що потрібно звертати увагу при виборі забудовника та об'єкта нерухомості, з якими тонкощами може зіткнутися інвестор, а також презентації унікальних пропозицій від забудовників.

Експерти КРИСТАЛБАНКу розкажуть про процедуру оформлення індивідуальних електронних ліцензій для придбання зарубіжної нерухомості, необхідний пакет документів, який повинен підготувати інвестор, а також існуючі обмеження в рамках діючого законодавства.

На завершення семінару виступаючі дадуть відповідь на виниклі питання та проведуть індивідуальні консультації.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати семінар «Нерухомість за кордоном - це просто. Як придбати нерухомість в Туреччині або Іспанії» і дізнатися про переваги та умови інвестування за кордоном.

Участь в семінарі БЕЗКОШТОВНА.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 927 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz