Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Грудень » 1 » Лише за місяць у Одесі купили 140 тисяч безготівкових квитків за проїзд

Розміщення новин компаній

Лише за місяць у Одесі купили 140 тисяч безготівкових квитків за проїзд

У листопаді одесити оплатили через QR-коди ПриватБанку більше 140 тис. квитків за проїзд у комунальному транспорті проти 8,5 тис. у жовтні. Як повідомили у банку, значне зростання безготівкових оплат викликане тим, що для пасажирів, які розраховуються за проїзд через QR-код, вартість квитка меньше на 1 грн порівняно з готівковою оплатою.

Нагадаємо, на початку жовтня ПриватБанк запустив безготівкову оплату за проїзд у міському транспорті - плакати з QR-кодом розміщено у 284 вагонах тролейбусів та трамваїв міста.

Скористатися QR-оплатою можуть клієнти будь-якого українського банку. Слід лише завантажити застосунок Приват24 на свій мобільний телефон та додати до нього банківську картку свого банку.

В цілому в Україні за 11 місяців 2021 року через QR-коди ПриватБанку оплачено 13,5 млн квитків на проїзд у міському транспорті, що постійно зростає. Якщо за 11 місяців 2020 року було здійснено 8,5 млн транзакцій, то за 11 міс. цього року вже - 13,5 млн.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 953 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz