Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2021 » Квітень » 2 » Новий дата-центр Vega

Розміщення новин компаній

Новий дата-центр Vega

Національний телеком-оператор Vega розширює потужності дата-центру. Відтепер компанія пропонує розміщувати серверне та телекомунікаційне обладнання в одному з найкращих ЦОД України.

Нещодавно ПрАТ «Фарлеп-Інвест» уклало довгострокову угоду про стратегічне партнерство з ТОВ «Анте Медіам». У межах укладеного договору Vega отримала в повне розпорядження 200 м2 площі та розміщує 90 повноформатних 19-дюймових серверних шаф у сучасному дата-центрі, який побудований відповідно до міжнародного стандарту надійності TIER III та розташований у центрі Києва.

У результаті угоди, усі бізнес-користувачі мають можливість отримати від Vega сучасні телеком-сервіси hi-end рівня без додаткових інвестицій на побудову власних платформ. Команда фахівців телеком-провайдера допоможе підготувати та втілити рішення, виходячи з індивідуальних потреб клієнтів, що забезпечить їм раціональне використання коштів та дозволить суттєво заощадити. Близько п’ятдесяти відсотків потужностей ЦОД вже зарезервовано за ключовими бізнес-клієнтами та партнерами компанії, які цінують переваги консолідованих телекомунікаційних послуг – передачі даних надійними мережами телеком-оператора, розміщення обладнання та зберігання даних у сучасному ЦОД від професійного системного провайдера Vega. Для компанії це можливість розгорнути новий потужний вузол зв’язку й розмістити операторське та клієнтське обладнання у високотехнологічному дата-центрі.

«Прогрес в інформаційних технологіях сприяє збільшенню попиту на послуги центрів обробки та зберігання даних і підвищує вимоги бізнесів до потужностей дата-центрів. Проблема зберігання даних і управління ними стає актуальною як ніколи. Вже кілька років Vega слідує стратегії CARE – повноцінній та комплексній турботі про користувачів. Основне і мега-відповідальне наше завдання - забезпечити своїм клієнтам надійну інфраструктуру, щоб вони були на 100% спокійні за свої дані й змогли зосередити всі зусилля на вирішенні ключових бізнес-завдань. Піклуючись про стабільність роботи своїх замовників у будь-який час та у будь-яких ситуаціях, ми ретельно підійшли до вибору місця для розширення можливостей у сфері послуг ЦОД. Дата-центр на Парковій відповідає міжнародним стандартам надійності, що підтверджує наявний сертифікат Uptime Institute, і тепер ми можемо у повному обсязі задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів та партнерів», – відзначив Генеральний директор Національного телеком-оператора Vega Мурат Чинар.

Розвиток і зміцнення власної хмарної інфраструктури на базі нового дата-центру відкриє для клієнтів та Vega можливість оперативно і якісно отримувати різні телекомунікаційні послуги, від колокації до будівництва останньої милі за оптимальними цінами.

Надійні системи електропостачання, охолодження й пожежогасіння, високий рівень безпеки й контролю доступу, якісна обчислювальна і мережева інфраструктура дата-центру будуть гарантією того, що клієнтські системи в хмарах провайдера працюватимуть безвідмовно і безперебійно.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 462 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz