Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Лютий » 1 » Ощадбанк знизив ставки за кредитами для мікро-, малого та середнього бізнесу

Розміщення новин компаній

Ощадбанк знизив ставки за кредитами для мікро-, малого та середнього бізнесу

Ощадбанк продовжує здешевлення кредитних ресурсів для бізнесу: за найпопулярнішими програмами – овердрафтами та мікрокредитами ставки знижено на 1%.

Крім цього, продовжують діяти спеціальні умови, за якими клієнти Ощадбанку мають можливість поповнити обіговий капітал, придбати транспорт або обладнання за рахунок кредитних коштів зі ставкою від 11,25% річних у гривні; за програмою з ФРП (НУФ) ставка становитиме – від 10,25% річних.

У 2020 році Ощад надав клієнтам МСБ понад 4 млрд грн кредитів. Обсяг виданих кредитів підприємцям-мікропозичальникам з моменту запуска мікрокредитування в рамках програми «Будуй своє» перевищив 1,5 млрд грн. Банк профінансував близько 4 тисяч бізнес-проектів зі створення або розвитку різноманітних напрямів бізнесу.

Переваги кредитних програм Ощаду:

· кредитування за зниженими ставками доступне не лише діючим клієнтам, а й новим;

· ліміт беззаставного овердрафту може сягати 10 млн грн (більшість пропозицій конкурентів – 2-3 млн грн).

Скориставшись державними, міжнародними та партнерськими програмами кредитування в Ощадбанку, бізнес-клієнт може отримати фінансування за ще нижчими ставками. Зокрема, за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» діють такі ставки:

- інвестиційний кредит на розвиток бізнесу під 5, 7 або 9%;

- кредит на поповнення оборотного капіталу на період карантину 0%, після його закінчення - під 3%;

- рефінансування поточної заборгованості під 0% до 01 квітня 2021 року, після цього строку - 3%.

В січні 2021 року «Відновлювана кредитна лінія» для клієнтів МСБ посіла перше місце в рейтингу кращих кредитів для розвитку бізнесу строком на 1 рік за дослідженням Prostobiz.ua

Більш детально про програму розвитку підприємництва «Будуй своє», фінансування бізнесу, агрокредити, партнерські програми та кредити від міжнародних установ – на офіційному сайті, у відділеннях Ощадбанку або в Контакт-центрі для бізнес-клієнтів за номером: 0 800 219 800.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 350 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz