Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нерухомість » 2017 » Листопад » 13 » Перший лот нерухомості на продаж від органів місцевого самоврядування у системі Prozorro.Продажі

Розміщення новин компаній

Перший лот нерухомості на продаж від органів місцевого самоврядування у системі Prozorro.Продажі

Вересівська сільська рада Житомирського району виставила на продаж будівлю магазину площею 200 м через систему Prozorro.Продажі.

У вересні команда торговельного майданчика E-Tender.UA провела навчання в Житомирський районній раді та презентувала проект Prozorro.Продажі. На початку листопада Житомирська районна рада прийняла рішення щодо відчуження майна через систему Prozorro.Продажі.

Це кейс співпраці з органами місцевого самоврядування, результатом якої стало впровадження пілотного проекту Prozorro.Продажі.

Ознайомитись з лотом можна за посиланням http://qoo.by/2WLp.

Довідка про компанію:

E-Tender.UA – електронний майданчик публічних закупівель, входить в ТОП сервісів з управління закупівлями України. Має всі рівні акредитації системи Prozorro. Має акредитацію Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на послуги організації відкритих торгів (аукціонів) з продажу активів (майна) банків, що ліквідуються. Організовує та проводить аукціони з продажу та оренди державного майна через систему Prozorro.Продажі. E-Tender.UA – авторизований електронний майданчик Rialto: організовує та проводить комерційні тендери.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 758 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz