Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Серпень » 19 » Популярність комплексних рішень у телеком-сфері

Розміщення новин компаній

Популярність комплексних рішень у телеком-сфері

Отримувати більше сервісів за вигідною ціною – така тенденція споживчих запитів на ринку телекомунікацій спостерігається вже не один рік. Попит на комплексні телеком-послуги постійно зростає.

За даними Національного телеком-оператора Vega більшість потенційних абонентів цікавляться саме пакетними пропозиціями. Певною мірою така популярність пов’язана з хорошими умовами підключення. Клієнти також бажають отримувати різні сервіси в одного перевіреного постачальника тому, що це зручно, надійно і вигідно.

Сучасних користувачів вже не задовольняє послуга лише інтернет-доступу: вони бажають все, одразу і недорого. Навіть найвимогливіші клієнти можуть знайти серед комплексних пропозицій Vega Telecom вигідну для себе.
Для прикладу – до кінця вересня 2019 року всього за 109 грн/міс можна підключити пакет «Інтернет+IPTV». Лише за 6 місяців абоненти, які оберуть такий бандл, зможуть заощадити понад 600 грн.

Швидкісний інтернет (до 100 Мбіт/с) дозволить користувачам оцінити переваги інтерактивного телебачення. 107 телеканалів, серед яких Viasat Nature, Sony Turbo, Viasat Sport, TV 1000, Єврокіно, Star Family, Niki Junior і фантастичний Sony Sci-Fi доступні в HD якості. Акційний пакет «Інтернет + IPTV» порадує ще й додатковими бонусами: можливістю орендувати приставку всього за 1 грн/місяць і без доплати отримати 5 Гб мобільного інтернету.

З бонусною sim-карткою користувачі зможуть виходити в мережу і насолоджуватися улюбленими серіалами та програмами у відмінній якості навіть поза зоною доступу WiFi.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 494 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz